新四台

查看: 4634|回復: 16

永盛報告數則

1萬

論壇元老

間中都會去下永盛嘅
睇下有冇師兄都可以分享一下其他永盛囡囡

芊芊
相頭: 4/10 (普通C9樣,4頭至中,皮膚白淨搭救)
身材: 5/10 (少肥有肉地,骨架偏大)
服務: 8/10 (足鐘,按得唔錯幾舒服)
環境: 6/10 (地方大,少少亂)
翻食: 4/10 (相頭nmcot,所以一般般)
前半part可以,後半part開大的話有更好選擇同好多選擇)
價錢: 連開大6魚

牡丹
相頭: 5/10 (北味濃,3尾4頭,少婦樣唔太C9)
身材: 7/10 (走肥,有少少波)
服務: 7/10 (足鐘,普普通通不過不失)
環境: 5/10 (地方細,無骨床)
翻食: 4/10 (有更好選擇)
前半part一般,後半part囡囡想我開大,無興趣

青青
相頭: 6/10 (算唔錯嘅少婦,3中左右)
身材: 8/10 (走肥少少波,腳好靚,皮膚好白滑)
服務: 7/10 (唔足鐘,按得普通)
環境: 7/10 (細但整齊)
翻食: 7/10 (想同少婦人妻開大時會諗佢,事關佢皮膚唔錯)
前半part普通,後半part投入似搞人老婆
價錢: 連開大7魚

荷花
相頭: 5.5/10 (3尾人妻,樣順眼算好,唔太C9)
身材: 7/10 (少少肉,有波,腳算靚,健康膚色)
服務: 8/10 (足鐘,骨技幾好,按得舒服)
環境: ?/10 (之前在福樂,但轉左去永盛未去過)
翻食: 7/10 (按得算幾好,開大都唔錯,但開大加左價性價比低晒)
前半part幾好,後半part都幾好
價錢: 連開大7魚,之前6魚

小斑點
相頭: 4.5/10 (4頭至中人妻,保養得靚嘅C9)
身材: 7/10 (細粒少少肉地,骨架細)
服務: 8/10 (足鐘,用心按,按得舒服)
環境: 8/10 (房算大,有大骨床,整齊)
翻食: 6/10 (都係果句,有更好選擇)
前半part尚可,後半part都主動狂野

彤彤
相頭: 6/10 (3中可愛樣少婦,唔太C9)
身材: 8/10 (少少肉地唔算肥,腳算靚)
環境: 8/10 (有骨床,地方整潔)
服務: 8/10 (足鐘,按得幾舒服)
翻食: 8/10 (永盛黎講算唔錯,2part都做得幾足)
前半part可以,後半part都投入,而且囡囡幾好人

評分

參與人數 19威望 +340 金錢 +340 貢獻 +340 信賴 +340 收起 理由
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
nbadotcom + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
gnuelsamoht + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Ericship + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 用心發帖
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hara + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dick5833 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
MillerRain + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
摸根freeman + 20 + 20 + 20 + 20 精簡報告
k1k + 10 + 10 + 10 + 10
mtrain + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
苦笑這孤城 + 15 + 15 + 15 + 15
phead_99 + 15 + 15 + 15 + 15
Lonnie + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
007001 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告

查看全部評分

回復

金牌會員

主要都係開大,前半肯定嘛嘛地啦!
回復

1萬

論壇元老

唔加分唔得,多謝ching, 咁多報告
永盛係早幾年已經black list, 因為次次都唔足鐘, 又唔識揼
回復

高級會員

咁多女女有全套做,友台無標明,係咪揀客做
回復

1萬

論壇元老

精彩報告,加分支持!之前唔會考慮永盛,伏味膿,睇完師兄報告,改觀咗少少!
回復

金牌會員

考慮做全套會去下
回復

1萬

論壇元老

謝謝報告 要加分 永盛真係預左打怪獸 難得師兄肯俾錢實地考察 造福人群 而且中肯報告 實屬難得 。工商可能係下一目標
回復

高級會員

永盛去過一般啦,都足鐘。
回復

高級會員

師兄真厲害,以前扒過文,永盛係地雷陣
回復

1萬

論壇元老

感謝師兄發掘新大陸 知道有多一達地方可以去玩下
回復