新四台

查看: 12036|回復: 66

嬲,約五寶小月

金牌會員

想試9樓嘉嘉,full ok
想試5樓嘉嘉,又full..
嬲,結果去試問呢個2樓小月, 師兄覆得快分享俾我又約到就去馬

懶打字無乜幾何會有慾望出po,不過今次真係分享下啦
我盡量補充下其他師兄冇提既野。

相頭: 8 /10 國內網紅樣,都算後生但係唔會30以下,自問唔算閱女無數不過以同佢傾計談吐過往經歷推算,30-35較合理,但一定比大部份現役狀態好。
身材: 7 /10 瘦底,90磅上下,1米6。真零波麗扣分可惜可惜,但係皮膚係我遇過數一數二嫩滑,身體年齡就真係30以下。
環境: 7/10 房間整齊企理,廁所扣少少,冇一次性毛巾扣少少
服務: 10 /10 淨係足鐘同冇掂過電話今時今日已經唔知要加幾多分
翻食指數: 9/10
家用:500 60min 我超哂時俾多些少tips

一開門我未放低個袋口罩又未除已經想除我衫又抽我水,跟住我叫佢冷靜d我去沖涼,
出黎幫我刷乾背,然後我趴係度等佢開背啦,
佢坐上黎已經feel到d皮膚好滑,仲有d野吉我背隻原來已經自動波全清。
見其他師兄comment佢按得麻麻地,所以我都冇期待d乜,
意外地佢人仔細細力水好夠,亦都會問夠唔夠力。
踩背鬆腿頭肩頸都按齊,平時我都唔夠膽亂俾人踩背,不過見佢咁輕盈就試試,都真係唔錯。
樓上骨我覺得p1除左要按得好之外,傾計交流都緊要,
佢好主動講野,分享下d經歷唔會悶場,仲幾搞笑。

按到咁上下轉身p2,
我衰仔我冇用,佢趴係我身旁玩到好有感覺俾佢秒殺左
所以冇辦法分享太多,只能講佢唔算好有手法既人但係爽就得啦,
全程冇格過手加分,都真係有女友感覺既。
不過真係冇諗過會俾個零波麗咁快KO,或許只係遇上對的人吧。

p2完佢見我腳攰叫轉返身再幫我按腿,按完又按下頸又傾下計咁,
按到佢叫我去沖涼,出返黎我先發現原來超哂鐘,
真心一次鐘都冇催過,我問佢佢話下個客咁岩未到就算啦。
頂啊出黎玩真係好少遇到唔催鐘又唔計較,所以埋單我唔好意思都俾返tips補償。
平時我真係好少會俾tips做壞規距,今次我係俾得開心舒爽個隻。

自問都對零波冇乜興趣,但係今次經歷意外的盡興,
所以呢d野真人夾人,會放入翻食list,
希望各位師兄都搵到個滿意既技師。

P.S.我平時好少mon post, 係癮起先上黎,
所以想問contact熄火就盡量問其他師兄,我怕我覆得慢

P.P.S.唔駛pm問有冇隱藏menu,做得既個個都有,俾唔俾你架姐,請玩家自行探索

評分

參與人數 32威望 +335 金錢 +359 貢獻 +334 信賴 +339 收起 理由
huijoehuijoe + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
vanvanv + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
gameyip + 5 + 5 + 5 + 5
kickless + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Chanchan + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
tommychanchan + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
a68284016 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
fanshaa + 5 + 5 + 5 + 5
林友德 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
regitxela + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
raysung + 5 + 5 + 5 + 5 加分俾個嬲字
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 精彩內容
usbman + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
奇哥哥 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
cchun802 + 15 + 15 + 15 + 15
hermann + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
N9NE + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
hara + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
oldman + 4 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

師兄已加分, 唔怕覆得慢, PM contact 比我 ? ths
回復

高級會員

唔知道5寶yoyo Vs 小月 邊個囡囡會後生D,唔知道有冇ching同時幫親過,加分支持一下
回復

金牌會員

評分

參與人數 1威望 -30 金錢 -30 貢獻 -30 信賴 -30 收起 理由
摸根freeman -30 -30 -30 -30 灌水

查看全部評分

回復

金牌會員

評分

參與人數 1威望 -50 金錢 -50 貢獻 -50 信賴 -50 收起 理由
Pencil30 -50 -50 -50 -50

查看全部評分

回復

高級會員

我去咗兩位小月都冇除我衫冇抽我水,你一定好靚仔
回復

高級會員

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-5-21 15:11
小月係唔錯,佢好知道男人需要o的咩
係上圍比較細同兩粒的比較敏感,唔鐘意人補鈣
另外普通話台,少左份親 ...

但係我鐘意補鈣喎
回復

高級會員

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-5-21 15:11
小月係唔錯,佢好知道男人需要o的咩,一開始已經自己全清幫你揼
係上圍比較細同兩粒的比較敏感,唔鐘意人補 ...

師兄,咁你覺得唔正的廣東話有無親切感?
回復

中級會員

咸魚青菜, 依度都有好多師兄有興趣 ~
回復

高級會員

加分支持
回復