新四台

查看: 7235|回復: 39

金橋2Q之旅

3萬

論壇元老

第一Q

囡囡: 琪琪
地址:金橋2樓
收費:500
時間: 60mins

繼上星期嘅 北角兩q之旅, 今個星期決定留返喺九龍區唔過海啦, 今次揀咗觀塘嘅金橋。
原本係打算搵緣份may, 可惜就唔到時間 , 咁就唯有自己去撳下鐘仔, 睇下有冇啲啱食,去到2樓見琪琪得閒就入閘。

P1: 入到房第一眼見到嘅係囡囡嗰對車頭燈 ,嗰時已經決定,出火嘅時候一定要揸過不停, 拿拿聲過水上床, 之前睇過呢個囡囡嘅報告 ,有師兄講過琪琪嘅骨技唔錯, 但到我親身一試時有少許失望 ,坦白講力水夠(囡囡主要用指力加肘),但就唔係好到位, 比唔到我有鬆嘅感覺, P1我係有啲失望嘅.

P2: 按到咁上下囡囡就落油,開始R Pat Pat. . 呢一part又做得幾好喎, 但係我記掛住囡囡嗰對車頭燈,R左幾下我就自動轉身, 琪琪亦都識做自動解甲, 我就不停玩波,玩過不亦樂乎,囡囡出火手勢都好, 帶我順利升空。

總結:我覺得琪琪嘅part2好過part1, 可能只係唔夾我啫,返食指數我只能比4分。

評分

參與人數 21威望 +314 金錢 +314 貢獻 +314 信賴 +314 收起 理由
gnuelsamoht + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
teachan007 + 8 + 8 + 8 + 8
Bosco888 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Cityboy + 15 + 15 + 15 + 15
Sickman + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
Ibrahimovic167 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
Onlyyou + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25
淫賊是我 + 15 + 15 + 15 + 15
haruka + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Redbullchan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
zpp4567 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
qqkingkong + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
lanesra + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
勁靚仔 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
andy625 + 5 + 5 + 5 + 5
qqhaha + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

3萬

論壇元老

第二Q
喺琪琪間房出嚟 覺得成個人未鬆到 ,又心思思想出多Q,一於再洗下樓,可惜心儀嘅囡囡都反咗牌唔得閒, 原本想出五寶試下搵嘉嘉或者菲菲但係又懶得再搭車出去 ,去到5樓畀我遇到今次主角:多多; 短髮樣有幾甜,啱我喎, 態度又好熱情所以就入閘。

囡囡:多多
地址:金橋5樓
家用:400
時間:45mins

入到房畀我嘅感覺係間房整齊 ,夠大 ,大到係放得落一個雪櫃加洗衣機,囡囡同我講因為佢重視毛巾嘅乾淨,所以全部毛巾係佢自己親自洗嘅,閒談之間囡囡話原來佢只係做星期一至四,禮拜五六日會由另一位女女返工嘅。

P1: 囡囡話畀我聽佢只係做咗幾個月, 但估唔到佢按起上嚟又ok喎,都叫做有板有眼 ,起碼按到啲位我都覺得係有冤痛嘅感覺 ,按完之後去仲會跪背, 跪背呢一招 ,除咗五寶小辣椒之外,都係第二次有囡囡咁做。

P2: 跪背之後多多就開始R pat pat , R得麻麻地冇乜感覺, r咗 一陣 就轉身出火 估唔到佢嘅手勢又唔錯喎 落少少油喺個頭度捽下摸下, 再慢慢落啲油去捽棍 ,袋袋都有照顧埋, 手法溫柔, 慢慢撚 ,玩咗好一陣,先至加快速度幫你出。

總結: 出完火沖一沖身 ,出嚟望下錶只不過係35分鐘, 囡囡同我講仲有時間 ,可以幫我按下頭 ,細問之大先至知道原來400只係45分鐘, 只怪自己冇問清楚 ,雖然呢位囡囡揼骨同出火都叫可以,但老老實實我返食機會就唔大啦。

評分

參與人數 11威望 +180 金錢 +180 貢獻 +180 信賴 +180 收起 理由
Bosco888 + 20 + 20 + 20 + 20
k1k + 10 + 10 + 10 + 10
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25
Redbullchan + 15 + 15 + 15 + 15 多謝師兄報告45分鐘囡囡不會幫襯.
haruka + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Luckyfan + 20 + 20 + 20 + 20
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
lanesra + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
勁靚仔 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
hermann + 15 + 15 + 15 + 15
qqhaha + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

高級會員

師兄年青力壯,加分支持
回復

高級會員

多多是否之前群星嗰個?
回復

高級會員

琪琪是否二樓只有三間房,最右邊嗰間?唔記得房號?
回復

註冊會員

師兄有精力又有財力 加分加分!
回復

3萬

論壇元老

qqhaha 發表於 2022-5-18 13:02
多多是否之前群星嗰個?
唔係呀,嗰個多多我都有試過,講野好慢又温柔,不過揼都麻麻,勝在年輕同埋玩BM係正嘅
回復

3萬

論壇元老

qqhaha 發表於 2022-5-18 13:10
琪琪是否二樓只有三間房,最右邊嗰間?唔記得房號?

琪琪工作室係2樓16室C房
回復

高級會員

夫瘋玩乳 發表於 2022-5-18 13:25
啭係呀,嗰個多多我都有試過,講野好慢又温柔

哦,收到,嗰個比較後生
回復

高級會員

夫瘋玩乳 發表於 2022-5-18 13:27
琪琪工作室係2樓16室C房

呢個不是我揾過的琪琪,嗰個年青啲同靚啲,不過唔知道仲有冇做?
回復