新四台

查看: 1792|回復: 28

福樂叮噹

高級會員

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

囡囡:叮噹
地址:福樂6A8
價錢/服務時間:700/60分鐘
相頭: 9/10 只可以講完全係我杯茶,福樂黎講非常後生靚女
身材: 9/10 瘦底B波

終於有機會試到叮噹,一開門見到個樣已經心知不妙,完全係我喜歡的類型。再加上有共同興趣,所以聊個不停。入房先自行沖涼,沖完瞓上床按。估唔到叮噹細細粒但按起上黎有版有眼,攰既地方比佢按完都有鬆到,骨技黎講有我覺得有2班頭,1班尾。之後落油按patpat前列腺個啲都好溫柔同舒服,轉身之後自動解上甲,然後落油係個胸到用波推。之後用溫柔手法上下咁按我小細佬,唔洗好耐就嘔白泡投降。

整體黎講如果要顏值,叮噹可以話係福樂頭三,而且服務到位,一定會再返食。

評分

參與人數 7威望 +85 金錢 +85 貢獻 +130 信賴 +105 收起 理由
MY60 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
5691 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
jason9252 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Abccing + 20 + 20 精彩內容
choiwl + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
dcboy + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

中級會員

發表於 5 天前 來自手機 | 顯示全部樓層
可以pm聯絡方法
回復

中級會員

發表於 5 天前 | 顯示全部樓層

可以pm聯絡方法
回復

1萬

論壇元老

可以pm聯絡方式嗎?去過幾次都反咗牌
回復

中級會員

可以pm聯絡方式嗎?
回復

高級會員

樓主| 發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
咁多位師兄,已pm你地聯絡方法
回復

2萬

論壇元老

pm聯絡方法
回復

1萬

論壇元老

師兄,可以PM聯絡嗎?
回復

中級會員

多謝分享報告, 師兄,可以PM聯絡嗎?
回復

金牌會員

可以pm聯絡方式嗎?
回復