新四台

查看: 5991|回復: 112

私約大波少婦

金牌會員

私約大波少婦

年齡: 估計約30--32
顔值: 7/10
身材: 9/10
態度: 近100分
服務: 應有盡有
時間: 近2小時
價錢: 1000.酒店2舊半自費

Spa及上樓玩得多,私約有新鮮及刺激感,未約過不朽有戒心,但得同事熟人推介,當然去馬試下。
隔晚聯絡好Lily莉莉,當日先到旺角附近租了時鐘酒店房2個鐘,電話俾佢15分鐘已門鈴響,長髮lily到了,穿緊身裙,進門時乘機抽水揩搓下patpat.
先禮後兵佢講幾句例做法,大家梗冇問題各自除衫入浴室冲涼至玩。

除晒衫當然睇晒身材不俗,有波有籮好揸手,身材高矮肥瘦中亭且均勻,波大覺真波手感好,搽梘冲身後我乘機挨落佢波啜,佢手搓我小弟弟已覺硬如鐵,lily又啜番我胸沿落小肚吸啜落去,嘩水中簫幾乎走火,但lily衰淫眼望上來,講要留精有待。
抹身上床開波各展所長,
推油按摩熱身先,搓到大腿內側又有意逗我細佬弟弟,
lily再波地服務上下全身,舒服死了除了小弟弟不服,硬堅挺要lily上套,
佢上來UN波濤洶湧搖得過癮,皮膚好白滑我攬低佢女下男下頂柒佢,
頂夠再鯉魚轉身,乘機抽出玩吻勻佢全身,見佢下面出水癮起都唔理佢,因為我中意玩舔腳,lily移船就磡好想我進,幾分鐘後傳教士式前進,九淺一深見佢紅晒面呻吟住來第一次高潮,征服感令我推多2下,
俾佢回下氣又反轉佢身後入,
patpat有肉真好推,雙手後兜搓波慢啜背上下抽動,呢下感覺佢背脊震晒來第二次高潮,下面忽然特緊我當然勒馬頂住先。
最後再翻佢身呢勻死魚任我魚肉全身瀨勻,
最終唔記得抽插幾多下至發射越州飛彈。

完事佢話死去活來散晒要我冲涼先,我床邊欣賞佢光豬美人好幾分鐘至去冲,到佢沖涼我在床上又欣賞佢出入動人身影,lily專登唔關浴室門俾我睇晒,
佢行出來時我未著衫,被佢見到我竟然扯住旗,佢攬埋來話可以執多劑唔計較,我當然話奉陪啦,
如是者再循環一次差不多2小時夠鐘,俾埋家用後再熊抱揸下波,講定遲D再約,前後腳落樓,搞L掂一餐。

.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 31威望 +492 金錢 +478 貢獻 +491 信賴 +481 收起 理由
Killua + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
kamizama114411 + 5 精彩內容
中出十連發 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
zyxzyx + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
sexking141 + 5 + 4 + 5 + 5
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
ivanho + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
meme + 10 + 10
lazy_victorho + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Sukifans + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
Sp3320033 + 15 + 15 + 15 + 15
Frikfrik + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
haruka + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Jj66 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
samsam348 + 16 + 18 + 20 + 20 真實報告
wingslee + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Gothic + 15 + 15 + 15 + 15
stephen17 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
sk12imba + 20 真實報告

查看全部評分

回復

金牌會員

版主,對不起,貼錯區,麻煩一下搬移到私約區
回復

高級會員

a value for money deal
回復

3萬

論壇元老

抵diu 喎
回復

中級會員

可否pm聯絡方式?
回復

高級會員

對波又真係幾大下,支持師兄真淫相報告
回復

金牌會員

加分支持 師兄可否分享聯絡
回復

金牌會員

Pls pm contact
回復

高級會員

師兄PM分享下聯絡
回復

中級會員

搵日試吓先 可pm contact?
回復