新四台

查看: 4339|回復: 42

新興 文文 三次不同體驗

中級會員

我係一個長情(唔鐘意試新野)的人
最近睇到寬油兄 gary兄及其他師兄的介紹, 心動想試下。

p. s.我最近幾年都冇約新女女,一直都係找漢威雯雯,所以冇出report. 如果大家覺得係線稿就請上一頁,

房間乾淨,雖然有點細,但我覺得ok

第一次 第一次雙飛
放工去 晚上8點幾本來約2小時 一上到去見到文文同佢拍檔(婷婷)文文講清楚雙飛價格後, 就開始身,心及細佬的放鬆之旅。

part 1
文文真係老師傅part 1真係好ok,我完全感受到放鬆, 而婷婷都按得唔錯, 力度足夠係我雖要的part1.
part 2
文文幫我推前列腺,文文推前列腺真係不一樣, 俾我在內地抓龍筋更好。
婷婷在我身邊和我互動(呢一part就留返各位下次上去體驗下)$700 1小時(特別價格)
第二次
第二次去係第一次去之後一星期, 只約文文,想享受一下我覺得完美的part1.
part 1
唔知係唔係上次只有1小時,今次有2小時,時間唔急, 文文幫我的鐵布背按鬆, 所有地方都幫我按鬆。
part 2
經過上星期的推前列腺後, 我的前列腺已經鬆好多, 但文文都幫我用心咁推。$700 2小時

第3次
第3次係第2次的一個月後, 因為有一段時間不能去按摩,所以就找文文按摩及放出呢2個月最後一發。

part 1
part 1一如以往的非常好, 所有鐵背,鐵腳都幫我按通,非常舒服。
在part 1中途在和文文吹水時,知道轉頭婷婷有客人,就問文文婷婷會唔會早點返來,在溝通完婷婷價錢後,婷婷轉頭就出現了,今次由婷婷幫我按前列腺,文文幫我按頭,婷婷在按前列腺的功力還要加強。
1000文文2小時, 婷婷只幫我按前列腺, 大約30分鐘。

總括來說
文文10分 婷婷8分但知道婷婷係新手, 佢仲會有進步空間。

文筆差,請勿見怪

我仲有一個月先可以去按摩, 如果有其他好女女都請介紹俾小弟 謝謝

評分

參與人數 14威望 +231 金錢 +231 貢獻 +231 信賴 +231 收起 理由
Mellor + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
siusiuchanchan + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
tryla + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
1183 + 16 + 16 + 16 + 16 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 我欣賞你
garyho + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
花心羅伯 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
TinTin + 15 + 15 + 15 + 15
benben11 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
Friday + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
寬油仔 + 25 + 25 + 25 + 25
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
陳仔 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

中級會員

小弟也十分受力,經常找男中醫,C兄可提供文文聯絡嗎?謝謝!
回復

3萬

論壇元老

双飛報告必須加分,師兄想問双飛價錢,$700一小時係2位囡囡嘅價錢定係每位$700?
回復

高級會員

Ching, 可唔可以講多少少同婷婷有咩互動:)
回復

中級會員

夫瘋玩乳 發表於 2024-7-14 06:54
双飛報告必須加分,師兄想問双飛價錢,$700一小時係2位囡囡嘅價錢定係每位$700? ...

特別價格係1小時 700 2位女女(唔知你有冇)隨緣 我都係只係試過一次
平時價格應該係 500 90分鐘x2(呢個要早約)
回復

中級會員

Pm
回復

中級會員

求PM聯絡方式謝謝
回復

金牌會員

師兄可唔可以分享聯絡方法
回復

1萬

論壇元老

去過一般 冇解甲
回復

3萬

論壇元老

hingyipw 發表於 2024-7-14 09:44
特別價格係1小時 700 2位女女(唔知你有冇)隨緣 我都係只係試過一次
平時價格應該係 500 90分鐘x2(呢個 ...

明白了,感謝師兄回覆,- 一仔雙飛就玩得多 樓上骨雙飛就未試過
回復