新四台

查看: 2605|回復: 149

旺角 電話預約 甜心 五星級服務態度

金牌會員

新4網址:http://www.new141.online/ch/girl.php?id=18460

相頭:8.5 / 10 真人係幾自然,比相要靚,目測20中,乖乖女感覺,
身材:8.2 / 10 走肥B波,吸手好揸,妹妹少毛形靚
服務:8.9 / 10

過程:
之前搵過甜心兩次,今次見佢又靚左咁,天氣太熱,慢慢行到去已經成個人變水人,佢唔怕我成身臭,行埋黎話辛苦我,又急忙幫我抹汗,再送上水,但實在太熱,飲咗2啖就話要沖涼,服侍我徐衫再掛好,件衫濕到滴水,我沖完出黎,已經預備好毛巾等我,幫我擦得干淨,心諗如果有個既體貼既女友就正。

我做90分鐘,可以慢慢按,語言上先互動下,佢係一個好親切既女仔,平易近人,有一下我聽唔到佢講野,佢埋去耳邊講,feel到有氣吹入耳,感覺超好,按摩就正常用心。

P2就變身全清,我就直接轉身,開始正式面對佢既靚Body,佢好fit,開始錫我全身,我就唔客氣搓佢軟綿綿嘅雙峰,佢溫柔又唔會急,特別係錫lin錫到好爽,JJ都扯到行,到我錫番佢,令佢更放鬆自然投入,錫佢胸時好有反應,好自然唔做作,掃埋去妹妹,啲水已經滲緊出嚟,鮑形幾靚,佢有點面紅耳熱,個樣係享受但又帶點羞澀,好可愛,望住佢再會有多d感覺,大家情緒都高漲,最後順利發砲,佢唔會即時停手,慢慢撫摸住JJ,等我震完先放開,感覺好圓滿。

家用:1100 90分鐘
自己搵唔到一個咁好既女友,搵到做90分鐘女友都幾好,佢係全心全意服務,會長期翻食。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 14威望 +195 金錢 +160 貢獻 +185 信賴 +195 收起 理由
五十過外 + 7 + 7 + 7 + 7
肥軒 + 10 + 10 + 10 + 10
Pencil30 + 7 + 7 + 7 + 7
letom + 10 + 10
Ghostm + 20 + 20 + 20 + 20
pckchinamb + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
FkedUpBoy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
RCMP + 25 + 25 + 25 精彩內容
gordon4141 + 15 + 15 + 15 + 15
mmfun + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
hqi + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
chucknino + 6 + 6 + 6 + 6
IPKK901607 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容

查看全部評分

回復

金牌會員

睇下相先

QQ467008558 出-售 学--生 少-妇 洗--浴 会---所 良--家 各-种 类--型 楼--凤 信--息   發表於 5 天前
回復

高級會員

THX REPORT....加分
回復

中級會員

90分鐘 $1100 有啲貴
回復

中級會員

睇下相先
回復

高級會員

睇黎要勒緊褲頭約下