登錄|立即註冊
論壇 > 樓上骨
發帖|
看5210|回68|收藏
X-Men 看全部

首先要感激solarcity169師兄提供聯絡資料,亦多謝Friday、寬油仔及garyho幾位ching之前的報告!

呢排周身骨痛想搵個大師傅拆骨,本來想找夏目試試,剛考睇到solarcity169同Friday兩位的四手按摩奇遇報告,係咸濕的驅使下,鎖定目標找文文試下。

又係膽粗粗即約,咁好彩約到有位。問左價錢,60分鐘收$400,90分鐘收$500,真心怕DM,先約60分鐘試試,最後有點後悔時間太短。開門只見文文,本來有點失望,不過約都無問或要求四手,所以都照試一試。

技師:文文
地址:旺⻆新興大廈(差啲行左去建興)
收費:400+tips (60mins)
網址:新四沒有,其他台都未見過

年齡:5字頭
樣貌:有少少小數民族樣的姐姐,後生應該都幾正
身材:150左右高,有肉地但唔算肥, 文文話佢106磅重
環境:大廈劏房, 門外無螢光光管, 一般住宅咁, 房內都乾淨整潔

服務:
P1:文文好好招呼,幫忙掛衫又沖茶我飲,跟住自取其浴。一開背就知有料到,因為舊患關係,全程集中按背脊,有踩背、跪背、磁叉,其中落油推加熱風筒又真係好正,有點像大陸的熱石推拿,按完成個身都鬆晒,可惜時間太短,有好多位都未能按到。

P2:搵文文之前都預左只係做保健,交個細佬俾佢按,都無手多多,波都無揸。手法唔係插入式那種,我會形容係根底按摩或者係抓龍筋,文文會在蛋蛋、棍身的血管做推拿,唔係打飛機,佢話我都幾塞所以有點痛,文文又要求扯硬啲先搵到啲根來推,又痛又要扯都幾難,只好盡力。按按下習慣左又真係好似通左啲,扯到硬一硬。文文有問要不要打出,我說不用,保留真氣。最攪笑文文想證明我扯到好硬,揸住支棍拍落佢手掌芯度,我心諗拍落佢個嘴度仲正,不過當然無啦。

本來想加時但囡囡有約,但最後都按多了15分鍾,文文堅持只係收$400,我都俾多少少貼士。文文還教了一些拉伸動作叫我返屋企做,會幫到舊患。

總結:按摩頂班,保健首選,如果只係想抽水出火就搵其他囡。我應該會定期搵文文保養一下

williamchan9394 看全部
實用報告,麻煩師兄提供文文聯絡方法,謝謝
mmm 看全部
實用報告,麻煩師兄提供文文聯絡方法,謝謝
honest_sellerrr 看全部
請PM聯絡方法,多謝
DuckDuck 看全部
加分支持中肯報告.

New141.online