新四台

查看: 1908|回復: 5

PC 768 明星相頭

5萬

高級元老

最佳新人活躍玩家熱心玩家資深玩家榮譽玩家論壇元老

公司: PC
囡: 768
家用: 1600

樣: 9.5 20歲四川成都靚囡,ad相9成,輪廓好sharp,大眍高鼻小咀,皮膚超好,明星臉
身材: 9 5呎4高,尖乳AB波,手幼腳幼,超級瘦,模特長腿,全身滑冇紋身
服務: 9 前後侍浴,大車,鮑任食

依個之前睇相都知啱相頭組,今日横風横雨先等到緣分食。囡着相中白色波波吊帶短褲開門,着住3吋黑拖好似自帶長腿filter。囡開心少女說話活潑,氹人歡喜。囡剛沖完就問準我企缸外幫沖,望住靚樣捽我賓周都比佢捽硬。

上返床我服侍佢先,我學囡咁打横跪住食奶,囡伸手揸鳩,我再落去食鮑,食兩食已經出哂水。比佢表演,高級吹功,專攻龜頭都搞到我麻痺咁,我一手玩閪,已經濕到滴水。叫佢瞓低,我食多佢兩嘢再磨下,成支紅色了,上001。

男上一棍到底,望佢靚樣屌,囡張開雙腿一字馬咁,好優美,佢仲自己雙手捽自己鮑邊,我負責捽核同搓lin,淫亂中好忙。轉女上,囡俯身鍚我兩邊lin,仲將兩仔腳仔放我大髀,成個人喺我身上un,好有征服感。囡攰,提議狗仔,我單腳企地推,望長腿butterfly超靚,屌兩屌囡上身貼床趷高patpat,視覺感官overload,feel到嚟就反返轉男上,大車啜住擘腿屌出。

#hgreport

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 5威望 +70 金錢 +250 貢獻 +69 信賴 +69 收起 理由
hgfoodie + 20 + 200 + 20 + 20 精彩內容
mib2024here + 4 + 5 + 4 + 4
Duanmu + 1
hqi + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
阿修羅 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

真係好靚女
回復

中級會員

師兄,可否pm?搵唔到PC呢間公司,謝謝