新四台

查看: 55174|回復: 154

深水埗長安搵食專區 (附長安各囡囡的報告)

9萬

高級元老

論壇元老最佳新人

之前答應各師兄會整埋深水埗長安,今日有時間找埋數佢
9樓
Mimi (by a2468)

善美 (by dawning)

Sophia (by dawning)

柔柔 (by dawning)

2樓
忌廉 (by我諗.我鐘意左你)   忌廉 (by Sodium 1123)

貝兒 (by我諗.我鐘意左你)  貝兒 (by dawning)

芊芊 (by我諗.我鐘意左你)

沙沙 (by pingchang)

如果覺得幫到手嘅話,麻煩各位師兄加分支持一下
有時間的話,會再整理其他大廈

評分

參與人數 26威望 +358 金錢 +364 貢獻 +371 信賴 +342 收起 理由
siusiuchanchan + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
benben11 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
Points + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
abcdefgg132 + 5 + 5 + 5 + 5
中年熊 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
1183 + 13 + 13 + 13 + 13 精彩內容
garyhole + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
ZXCVB3 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
琦玉老師 + 15 + 15 + 15 + 15 無去開都加分支持
Ben1226 + 20 + 20 + 20 + 20
MOM + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Robin88 + 10 + 11 + 13 + 14
TaPakPak + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Newstart + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
sodium1123 + 15
dawning + 25 + 25 精彩內容
kimlok + 5 + 5 精彩內容
keung1128 + 10 + 10 + 10 + 10
dick5833 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
gnuelsamoht + 15 精彩內容

查看全部評分

回復

9萬

高級元老

論壇元老最佳新人

之前答應各師兄會整埋深水埗長安,今日有時間找埋數佢希望幫到各位師兄
回復

2萬

論壇元老

方便搵囡, 善哉善哉!
回復

金牌會員

辛苦曬! 好心有好報
回復

3萬

論壇元老

加分支持
回復

9萬

高級元老

論壇元老最佳新人

師兄,可以的話
麻煩加分支持一下啦
回復

高級會員

請問柔柔係咪即係9樓嗰個咩中醫保健專業治痛症?
回復

9萬

高級元老

論壇元老最佳新人

paigowking 發表於 2022-3-28 22:37
請問柔柔係咪即係9樓嗰個咩中醫保健專業治痛症?

係呀,9樓G室B房個個
佢成日都改名,真係跟唔切
回復

高級會員

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-3-28 23:02
係呀,9樓G室B房個個
佢成日都改名,真係跟唔切

唔該, 呢個都一路想試, 如果冇乜伏就去試下, 不過呢排又唔係好敢去深水埗, 可能都要遲d先得。
回復

9萬

高級元老

論壇元老最佳新人

paigowking 發表於 2022-3-28 23:20
唔該, 呢個都一路想試, 如果冇乜伏就去試下, 不過呢排又唔係好敢去深水埗, 可能都要遲d先得。 ...

我無試過,唔知有無伏呀
回復