新四台

查看: 10962|回復: 52

五宝梓瑜

3萬

論壇元老

cockerspaniel 發表於 2023-7-25 11:17
幾時有報告? 好心急想睇下梓瑜報告!

五宝梓瑜简報
相貌:长髮美小婦,在街會望多兩眼,年约30尾
身材:高挑有1.65左右,33C至D级真波有揸手,手腳幼白
服務:幾好,識調情,吹功不錯,有反应有真水
返食: 90/100  

首先多谢群內師兄俾电話我去試。早兩天順利預約,準時上去囡囡著三点式白色內衣祑開門,心口胀卜卜好養眼。樣靚夠高有波有腰,大家除衫去洗白白,冲凉算仔細非三点式。期间抽下水大波好好揸,梓瑜樣神態真係有些似畢比特老婆,有些角度眼神及樣又有些似舒淇。

抹乾身上床交俾佢主動,我訓底慢慢嘆,佢由我兩邊LIN锡锡,間中又有眼神望吓你,條脷幾靈活,掃到去我大腿內侧上套吹。吹功幾好,有吸啜力無齒感。吹咗成5分鐘我示意要停,先女上,骑功唔錯,兩隻大波抛抛吓視覺幾好,叫声仲幾銷魂,揾手托住搓吓波波手感好正。之後轉男上順便考車牌,見佢闭眼享受樣子越睇越似舒淇,抽插間咀咀,由最初拧頭避开,努力再插插插。。。,佢呻吟有些享受,下面有真水出,到最后考到輕型碰碰車。大波有補鈣,爽。最後狗仔揸波快速拍拍拍。。。,劲射入袋。大家軟軟揽住抖在一陣才去沖凉。事後冲凉閒談得知佢以前在發利做,有一批熟客,通常返下午3点收11点。越睇佢越襟睇,又幾好倾。望望鐘最後超咗時10分鐘,揽揽抱抱俾家用锡面珠走人。

以五宝快餐來說算樣靚大波好砌,絕對會返食。

尚差兩位五宝嘉嘉報告,要有空再寫。

評分

參與人數 13威望 +222 金錢 +220 貢獻 +222 信賴 +223 收起 理由
n141 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Andygold1108 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
lewis1234 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
kelvinty2022 + 10 + 9 + 10 + 11
RCMP + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 用心發帖
JKL + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
thomastt + 12 + 11 + 12 + 12 真實報告
Beautyleg111 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
siuhh2 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
kl8172 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
phead_99 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
Luckyfan + 10 + 10 + 10 + 10

查看全部評分

回復

1萬

論壇元老

請問家用幾錢?

QQ 195 444 5505 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-8-2 14:37
回復

高級會員

幾樓咩房
回復

高級會員

恭喜食到好野    能pm嗎
回復

禁止發言

回復

3萬

論壇元老

3楼B巷直入面对那間,門口有名的。
回復

3萬

論壇元老

ki皇 發表於 2023-7-27 15:47
師兄,可否PM囡囡V7???thx

KI皇兄,佢号碼只有whatsapp 已Pm
回復

高級會員

請問家用幾錢?能pm whatsapp嗎?
回復

中級會員

師兄請問點樣加入TG群組?
回復

高級會員

師兄可以PM電話嗎?同埋幾錢落樓?謝謝
回復