新四台

樓主: 一柱擎天

囡囡叫我真軍中出佢!

中級會員

點解啲USB為咗舒服,可以揾條命畀客冇套内射,就連條命都唔要,這世界變了。
回復

金牌會員

一塊田 發表於 2023-8-28 17:32
點解啲USB為咗舒服,可以揾條命畀客冇套内射,就連條命都唔要,這世界變了。 ...

唔好理人,只要你戴套咪得囉
回復

中級會員

一塊田 發表於 2023-8-28 17:32
點解啲USB為咗舒服,可以揾條命畀客冇套内射,就連條命都唔要,這世界變了。 ...

好簡單,因為可能畀客屌得多,磨到麻木曬,唯有唔載套,先至舒服,
回復

中級會員

試過有一次每年驗全套完,走去搵熟既141又比佢睇下報告丫,
睇完.....佢好想我唔用入佢,佢話有上環唔怕,驚既可以抆出來先射,信得過我喎.......
當然我梗係唔制.....扭左輪...佢竟然有d嬲話我唔信佢....最後氹返佢火都冇出就走了.....
真係唔夠膽,雖然佢話佢office 從來冇套,一定冇全套.....但比我發現佢有支藥性妹妹清潔液係廁所.....

一時快樂有咩就一世後悔,為左細佬有好日子過,大家都記得守住底線
回復

2萬

論壇元老

24331282 發表於 2023-8-30 08:31
試過有一次每年驗全套完,走去搵熟既141又比佢睇下報告丫,
睇完.....佢好想我唔用入佢,佢話有上環唔怕, ...

佢哋冇乜衛生意識的,始終冇返咁上下大膽都唔做呢行,不過我哋男人肚餓又要食,唯有自己小心D,戴返個套先食,小心駛得萬年船
回復

中級會員

呢D女講都信,係門口寫住全套免問,到頭來又係有全套,仲叫我係出面買D質地好套添,聽嗰條女嘅姊妹講,徐咗佢有老公外,嗰條女仲同有啲客唔載套屌,呢D女, 一係為咗錢, 再唔係佢本身根本就淫賤形, 呢D女, 遲早一定惹到周身病, 害其他人,所以條女 賣大包叫駛載就要小心。
回復

中級會員

出黎玩, 小心D, 長玩長有
回復

中級會員

深入要出 發表於 2023-8-30 10:43
呢D女講都信,係門口寫住全套免問,到頭來又係有全套,仲叫我係出面買D質地好套添,聽嗰條女嘅姊妹講,徐咗 ...

Ching你插得條女舒服,可能遲D條女都肯畁你唔駛戴套內射,呢D女先至好玩.反正你唔內射,大把人都制.
回復

中級會員

woowaiway 發表於 2023-8-1 19:35
師兄講嘅呢啲女, 我都知道有幾個, 我幫襯佢揼嘅其中喺觀塘有條女, 佢同我講以前有個客一屌就 40幾50分 ...

師兄有啲咁嘅事, 睇嚟呢個囡囡都幾淫賤下, 咁淫賤嘅囡囡都好少有, 我都想試下, 可唔可以私訊我, 畀囡囡contact我, 謝謝師兄。
回復

中級會員

KT是我家 發表於 2023-9-4 11:50
Ching你插得條女舒服,可能遲D條女都肯畁你唔駛戴套內射,呢D女先至好玩.反正你唔內射,大把人都制. ...

條女同客可以唔上袋搞,就要小心, 一定好污糟, 你去公廁屙尿, 都唔會插入去屙,可况隻西仲 污糟過公廁。
回復