新四台

佐敦福樂搵食專區 (附福樂各囡囡報告)

2萬

論壇元老

論壇元老最佳新人

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
我諗.我鐘意左你 發表於 2024-7-2 13:32
福樂大波桐桐,應該係得一個

照我試過果次計, 應該係唔挺既脂肪波黎定係我記錯..
不過都冇乜所謂, 冇乜機會翻食
回復

2萬

論壇元老

發表於 4 天前 | 顯示全部樓層
淫賊是我 發表於 2024-7-5 19:58
照我試過果次計, 應該係唔挺既脂肪波黎定係我記錯..
不過都冇乜所謂, 冇乜機會翻食 ...

冇可能記啱
回復

1萬

論壇元老

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
Horny 發表於 2024-7-5 18:16
8C 第一間係事頭婆,不過佢想用邊間都得,沖完涼搬去尾房,話大D舒服D。

乜包租婆仲有開工?近呢一兩個月都未見過佢
回復

2萬

論壇元老

發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
Horny 發表於 2024-7-5 18:16
8C 第一間係事頭婆,不過佢想用邊間都得,沖完涼搬去尾房,話大D舒服D。

唔似係事頭婆,已經兩年前嘅事,囡囡樣唔算老,戴住口罩又cool,問多兩句就嘭門唔想做咁!
話時話,同事頭婆沖完涼再搬房會唔會俾其他師兄見到個樣唔係咁好~
回復

中級會員

發表於 前天 01:01 | 顯示全部樓層
想問下咁多位師兄有冇試過Charline夏琳?爬左好多文又搵過哂呢到好似無一篇報告咁(可能我睇漏),唔係詳細,係介紹下比小弟參考下,有想去但都想睇下唔同意見
回復

2萬

論壇元老

發表於 前天 01:30 | 顯示全部樓層
RCMP 發表於 2024-7-6 17:52
乜包租婆仲有開工?近呢一兩個月都未見過佢

3月頭探過包租婆,最近不知了
回復

2萬

論壇元老

發表於 前天 01:41 | 顯示全部樓層
angelbaby 發表於 2024-7-6 22:00
唔似係事頭婆,已經兩年前嘅事,囡囡樣唔算老,戴住口罩又cool,問多兩句就嘭門唔想做咁!
話時話,同事 ...

兩年前肯定唔係事頭婆,佢係今年初至装修8C做生意。
當日12點頭鐘,成條巷其他囡囡都未上班,關上大門就成,只有閉路錄像。
多年前係金僑都試過,Zoe張床3P太細,中途轉往 Mandy房。
回復

2萬

論壇元老

發表於 前天 02:00 | 顯示全部樓層
Yzak2142 發表於 2024-7-7 01:01
想問下咁多位師兄有冇試過Charline夏琳?爬左好多文又搵過哂呢到好似無一篇報告咁(可能我睇漏),唔係詳細,係 ...

是有的
https://www.new141.online/bb/for ... 86&fromuid=8361

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +5 信賴 +5 收起 理由
Yzak2142 + 10 + 10 + 5 + 5 精彩內容 多謝師兄介紹

查看全部評分

回復

中級會員

發表於 前天 13:56 | 顯示全部樓層

oh,好似感覺好好,但比較細波D~,咁我就參考下先,好在問一問師兄(小弟比較想食下身材)另外見到師兄話事頭婆係邊位?都係8C? (小弟黎呢到經驗淺指教下)
回復

2萬

論壇元老

發表於 前天 16:06 | 顯示全部樓層
Horny 發表於 2024-7-7 01:41
兩年前肯定唔係事頭婆,佢係今年初至装修8C做生意。
當日12點頭鐘,成條巷其他囡囡都未上班,關上大門就 ...

咁咪好似兩條肉蟲fingfing吓出巡~

有著褲的  發表於 前天 17:35
回復