新四台

查看: 4460|回復: 37

深水埗 / 太子 2個一仔報告

金牌會員

囡囡 : GIGI
位置:深水埗 福華街 130號 2樓 B室 C房
樣貌 : 4/10 (與相片判若兩人 , 普通一個無化庄女仔加個基本分 , 大約三十頭)
身材 : 5/10 (偏矮 , 勝有竹荀cup手波加分 , 冇腰冇羅)
服務 : 3/10 (完全無咩貼心服務 , 無水簫 , 無調情 , 無攬攬錫錫 , 無笑容 , 無互動)
價錢 : 基本$500 > 環吹+100(有加) > 69+100(臨時取消) > Kiss+100(臨時取消)
DM指數 : 5 / 10 (服務扑野各5分) 完全無服務可言 , 勝在扑野有feel

樣貌一定唔係相中哥位少婦樣 (假相) , 約好時間上去 , 心捻深水埗抱住有6成個樣都收貨 , 點知係一個普通大陸女仔 , 無化庄, 扎馬尾 , 身材普通 , 竹荀cup手波 , 沒太大驚喜 , 樣身材唔太差都算 , 都係抱住出火心態就算 , 入房除衫一齊沖涼 , 當然手不離波 , 波不離手 , 你有你搓 , 佢有佢幫你撚雀 , 沖涼還算可以 , 抹身後上牀 , 預左係美容骨 , 點知係摸肉 , 費事浪費時間 , 早D調情早D入局早D食飯好過 , 跟住就同佢講唔洗你按 , 不如我按你對奶 , 跟住爬左埋去攬住錫佢條頸揸佢個波 , 佢係有反應 , 將佢慢慢放左佢係牀上面 , 繼續食佢雙峰乳頭 , 上套后慢慢張開M字脾 , 慢慢引領入洞 , 慢慢插慢慢插 , 快到慢插到佢面紅 , 跟住攬住佢快速抽插, 反而係佢攬住我 , 錫下佢條頸 , 佢小車一下就去沖涼 , 放抵6條魚走人食飯

賣點 :
1) 竹荀cup手波  
2) 下面好緊既 , 慢慢插佢反應大
3) 望住面紅 , 我係有feel

缺點 :
1) 冇樣 , 身材唔標青
2) 服務係無既  (連最基本一仔既都冇 : 抹身無 , 笑容無 , 調情無 , 愛撫無)
3) 按摩係無既  (唔好講話美容骨 , 係摸肉多D但又唔係挑逗)

總結 : 抱住純出火心態 , 唔好捻住有好服務好招呼 , 只可以話今次好彩 , 服務係差但扑野過程有feel就算 , 我捻唔會再搵佢羅 (發生於8月26日晚上)

囡囡 : 罌粟花
位置:太子 荔枝角道 56-58號 6樓 F房
樣貌 : 5/10 (係對到樣 , 我捻佢後生係索既 , 眼見明顯殘左 , 我估有4x)
身材 : 5/10 (細細乳牛波 , 黑色大乳頭 , 有腰冇羅 , 皮膚係滑)
服務 : 1/10 (無水簫 , 無調情 , 只有我攬攬錫錫 , 有笑容 , 無互動)
價錢 : 基本$600 (臨時取消) > 環吹+300(離譜) >
69+300(離譜) > 按摩+300(臨時取消) > 小車+500(離譜) >大車+1000(離譜)
DM指數 : 9 / 10 (服務扑野各5分) 我有沖涼搓下波仔 , 因為價錢唔啱我 , 冇再上返去唧 , 所以服務我送番1分比佢 (想知點解 , 睇下下面就知)

去荔56掃樓 , 好多翻晒牌 , 剛巧 ( 6樓 F室 ) 有個姐姐開門 , 問左600全套 , 上次500今次都係貴100姐 , 算啦 , 入到去除衫一齊沖涼 , 又係慣常動作 , 我有我揸波 (係真波 , 唔知佢係米做得多 , 又跌又扁 , 黑色大乳頭) 佢有佢幫我洗身 , 氣氛尚可以 , 點知行出抹身惡夢就開始 (oh my god) 抹完身飲啖檸檬茶就捻住開始happy啦 , 見佢包住條毛巾行出黎 , 坐左係我隔離 , 我就拎開佢條毛巾 , 錫佢條頸搓佢個乳牛波 , 二三下之後佢話「唔好咁心急啦 , 我都要睇下點服務你」下 , 頭先唔係講好左全套600咩 ? 佢指住牀尾個餐牌 , 叫我睇下有咩服務啱我 , 嘩 , 我吊 , (600 / 980 / 1280 / 1980 / 2980 / 3980 / 6000) 哥刻問佢加環吹 , 加大車幾錢 , 佢話玩個2980就包晒 , 好抵好划算 , 佢跟住講 :「你基本都600啦 加個環吹300 加個69 300 加個按摩 300 加個大車1000 , 都2500啦 , 得哥40分鍾 , 你玩個2980 , 多一倍時間 , 有成90分鐘抵玩喎」跟住我問佢頭先你係門口唔講 , 佢回 : 你都無我問 ? 嘩 , 你擺明就係陰我啦姐姐 , 佢就立即拎我支檸檬茶笑笑口比我 (我腦海意織到全套600係有基本套吹 , 加錢環吹 , 普通按摩 , 扑野係咁簡單) 我唔知點解哥刻火起 , 唔係出火 , 係黎火 (嘩 , 吊 ... 唔能係嗎? 你咁既樣 ? 吊你要成3千銀 , 我吊深水埗可以吊成個月啦) 跟住我飲左兩啖檸檬茶 , 笑住口話做個 2980貴plan , 不過要落去襟錢比你 , 如果唔係做完先襟比你 ? 當然佢唔會咁蝕比我啦 , 跟住我CC然著衫走人 , 入到電梯落到樓下個人先定D咋 , 嘩 , 吊 .. 依條女咁能離譜 , 90分鍾收3000 , 冇能野嗎 ?

賣點 :
1) 笑容 , 還算吸引
2) 皮膚係滑過上次深水埗哥個
3) 乳牛波係彈手既

缺點 :
1) 化左庄之後 , 笑起黎明顥有眼紋
2) 對波係真 , 不過係乳牛波 , 一除衫成對跌晒落黎
3) 你襟鍾問價600 , 氹左你入黎 , 等沖完個煙央浴 , 出到黎先至劏你 , 等你無得走 , 又唔可以話呃既 , 一買一賣 , 只係你覺得值唔值 , 用離譜會貼地D
4) 個口一陣飯菜味 , 可能佢唔記漱口啦

總結 : 入到去個感覺係唔錯既 , 沖涼冇水蕭 , 最勉強揸下波仔 , 到你枕住搓佢個乳牛波 , 佢就話沖完涼慢慢嘆 , 雖然我唔知道有冇師兄玩哥D所謂2980 on9plan , 但我覺得你又唔係索 , 身材又走樣 (對乳牛波明顯飽經萬千師兄洗禮) 不敢相信下面係好吊 , 我只係講當時腦筋急轉彎避開一劫姐 (發生於8月27日晚上) , 你可以話有得沖下涼揸下波唔洗錢喎 ? 講真我寧願搵條靚女吊得開心好過啦

後話 : 入到去 , 見到佢一件白色薄既開胸衫 (即係唔扣鈕又見到佢對波) 眼見係好挺 , 幾吸引 , 點知一除衫沖涼就跌晒落黎 , 哥刻先知道係呃到人 , 同上面深水埗哥個年紀明顯有分別 , 人地又挺又好搓 , 佢跌晒落黎要我就住個位揸 , 唉

純粹分享一仔個人經歷 , 小弟很少出post , 有錯 , 請各位師兄大佬格外開恩 , 勿吊咁大力 , 觀看完畢 (END)

評分

參與人數 21威望 +382 金錢 +383 貢獻 +383 信賴 +384 收起 理由
jyuyondai + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
Pencil30 + 40 + 40 + 40 + 40 用心發帖
1183 + 16 + 16 + 16 + 16 真實報告
RCMP + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
chanjoe + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Yellowgreen323 + 11 + 12 + 12 + 13 加分鼓勵
pennis333 + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
夫瘋玩乳 + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
powerRanger169 + 10 + 10 + 10 + 10 心表同情
Sickman + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
angelbaby + 25 + 25 + 25 + 25 心表同情
daddydelay + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
db614 + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
Hihihahaa + 15 + 15 + 15 + 15 我很讚同
k1k + 10 + 10 + 10 + 10 真實
Harry2023 + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
hamsuplao + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
到處留精 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
安祖米拿 + 15 + 15 + 15 + 15 很詳細,有參考價值
中年熊 + 15 心表同情

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

罌粟花
係近期 “紅人”  
回復

中級會員

遇到詐騙黨
回復

中級會員

抵制班餐牌女就啱 , 希望樓主食到好野
回復

1萬

論壇元老

師兄利害識走佬,最慘係如果唔識走就比人劏既師兄,一來跌錢二來比D人搵到錢就繼續咁開門落去,真係要報東張架唔 >.<
回復

金牌會員

Harry2023 發表於 2024-8-30 16:25
師兄利害識走佬,最慘係如果唔識走就比人劏既師兄,一來跌錢二來比D人搵到錢就繼續咁開門落去,真係要報東 ...

算係腦根轉得快,咁貴,真係嚇死宝宝

我好少出post,只係想話俾其他師兄知,原來一仔可以咁樣姐,希望大家吊開心,插得放心
回復

高級會員

真實報告,加分支持
回復

金牌會員

呢個乜乜花都好出名 推比多啲手足知終極臭雞
回復

中級會員

多謝師兄的DM報告。避免中雷。
回復

1萬

論壇元老

論壇元老

餐牌女一定要被制裁,不知所謂
回復