新四台

查看: 4458|回復: 52

五寶5DD Abby

1萬

論壇元老

房間:5寶 5DD(以前Kiki間房)
技師:Abby
樣貌:8/10
身材:7/10
服務:P1+P2+Nuru ($800)
P1: 7/10
P2: 8/10

Abby所在的5/F高手雲集,有咖啡、文文、5+⋯⋯。有一次洗樓開門見到幾靚女印象深刻,問價又正常,因為已經相約咗另一囡囡,抄底電話之後再約。
隔咗幾日骨㽼又發作,打俾Abby約好時間準時上去,Abby早少少已通知如果方便可以上去,今次再望真啲,真係幾靚,少婦feel,對話中知道原來Abby之前做spa,不過想自己控制得好啲多啲話事,轉左出嚟做USB。
P1:開背,正路到位,雖不是好大力(小弟都算受得力),都可以,用心,有二班頭
P2+Nuru: 呢個係佢賣點,全清nuru ,雖然唔算高,但腳型靚,啱我口味。可能做開spa,調情十足,有小車,最後盡情妤發。

結論:以五寶計,Abby CP值唔算十分高,但以呢個價錢可以享受spa囡囡級數及服務,可以放入得閒返食list

評分

參與人數 18威望 +282 金錢 +281 貢獻 +284 信賴 +282 收起 理由
eddygoh + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
piscesboy + 10 + 10 + 10 + 10
Pencil30 + 30 + 30 + 30 + 30 我欣賞你
Hanji + 5 + 5 + 5 + 5
Friday + 25 + 25 + 25 + 25 真實報告
我諗.我鐘意左你 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
狄阿龍 + 16 + 14 + 16 + 14 精彩內容
who731731 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
Yellowgreen323 + 11 + 12 + 13 + 13 精彩內容
garyho + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
dcboy + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
supgoal + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
罪大惡極 + 20 + 20 + 20 + 20 真實報告
TinTin + 15 + 15 + 15 + 15
siuhh2 + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
夫瘋玩乳 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
haruka + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
jjwest365 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告

查看全部評分

回復

高級會員

please share Abby contact
回復

1萬

論壇元老

jjwest365 發表於 2024-7-12 17:47
please share Abby contact

Pmed, 請查收
回復

高級會員

師兄可否分享Abby聯絡方法,感謝
回復

1萬

論壇元老

haruka 發表於 2024-7-12 18:23
師兄可否分享Abby聯絡方法,感謝

Pmed, 請查收
回復

高級會員

可以pm contact 嗎?謝謝!
回復

1萬

論壇元老

師兄可以分享嗎?
回復

高級會員

可以PM電話嗎?
回復

1萬

論壇元老

Pmed, 請查收
回復