新四台

查看: 21813|回復: 150

發利大廈 Macy 後生身材非常好(詳細在126-128)

中級會員

名稱:Macy
價錢:$900(90分鐘)

細佬第一次出Post, 寫得唔好唔好撩

之前不嬲去開大場玩,但係由於大場太貴,細佬真係消費唔起,惟有周圍睇下有咩更好既選擇

而上網周圍睇既時間留意到Macy 既評價,又話自己係大場出身,於是就立即打電話去約 (佢話只做預約客,上門唔做)
點知一約四點半佢就話無位,當場屌左出聲,鳩硬無朋友,即刻轉番三點半

一上到去敲門,道門開左但係無人,心諗唔係咁猛呀?
原來Macy就係道門後面,話驚俾人睇蝕

當日佢著住一套白色Lace 魚網衫+短裙仔,再加個綠色半罩,一睇即刻覺得唔係普通料(目測D),同埋身形好fit, 條腰仔線條好靚,我即刻忍唔住攬一攬
而身高亦都係非常岩香港男士既160 左右 (因為本人都係米7), 攬上去好小鳥依人,好有女朋友feel, 而且個樣係小弟見過屬top 5% 既樣

攬完之後就係正常沖涼,洗手間環境乾淨企理,正常無伏
之後就開始入正題揼骨啦,大家如果係諗住好好力砌既指壓既就唔洗諗啦,因為Macy 係做淋巴推油,以舒緩疲勞為主,唔係中醫式按摩
成個過程一路俾佢用熱油(呢度好細心)係我既身上淋巴按摩,當你想訓著既時間又按下袋袋邊,大脾內側等敏感位置,果然係做開呢行

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 29威望 +441 金錢 +437 貢獻 +447 信賴 +441 收起 理由
Cruisehk + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
章8年 + 10 + 10 + 10 + 10 精彩內容
Nolanfan + 12 + 10 + 15 + 15 真實報告
enjoy111 + 15 + 15 + 15 + 15
Hardwell + 15 + 15 + 15 + 15
hqi + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
teachan007 + 11 + 11 + 11 + 11 精彩內容
Luckyfan + 30 + 30 + 30 + 30 真實報告
Pencil30 + 20 + 20 + 20 + 20 Noted with thanks
IPKK901607 + 10 + 10 + 10 + 15 精彩內容
newjohn + 12 + 15 + 14 + 13 精彩內容
寫意型仔 + 5 + 5 + 5 精彩內容
hk200538 + 6 + 6 + 6 + 6
tommy852 + 10 + 10 + 10 + 11 真實報告
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
happysystem + 15 + 15 + 15 + 15
chucknino + 5 + 5 + 6 + 5
regitxela + 25 + 25 + 25 + 25 精彩內容
tom + 10 + 10 + 10 + 10
phead_99 + 25 精彩內容

查看全部評分

回復

2萬

論壇元老

macy need suupprt

QQ 3449461675 出-售 桑--拿-女 良-家 少-妇 大-学生, 洗--浴 会--所~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2024-1-14 12:32
回復

中級會員

請問師兄點樣SET做回復後先可以睇圖,怕俾人REPORT
回復

1萬

論壇元老

leohk1234 發表於 2023-11-29 12:25
請問師兄點樣SET做回復後先可以睇圖,怕俾人REPORT

發帖打字上面既工具列有個鎖仔,按佢後有D設定選擇,選擇後會彈左[ hide][/hide]這2組文字出黎,將圖片放置係中間位就可以 ^^
回復

1萬

論壇元老

支持真實報告,好久未找Macy, 勾起了我的快樂回憶,會再约。
回復

3萬

論壇元老

佢係正, 如果$900, 90分鐘就係無敵

可惜記得佢加BM要$200

共埋$1100,

佢主要係香薰推油一個鐘, 之後預part2得15分鐘俾你玩, 計埋前後沖涼剛好90分鐘

呢個價Spa場part3可以屌埋了,雖然只得60分鐘
回復

3萬

論壇元老

支持ching report, 不過對我黎講貴左啲啲
回復

高級會員

冇P3呢個價錢貴左D,我平時尖咀有P3都係11魚
回復

1萬

論壇元老

ken1516 發表於 2023-11-29 13:51
冇P3呢個價錢貴左D,我平時尖咀有P3都係11魚

師兄,是spa埸嗎?spa埸囡囡P1多數是摸骨吧!
回復

高級會員

完架啦?冇p2過程
回復