新四台

查看: 25142|回復: 499

【失蹤了的F Cup豪乳】金僑Nana

高級會員

名字:Nana
地點:金僑 / 群星

相貌:7女女相頭唔差,年齡大約三十尾左右,好似以前新移民來港隔離屋師奶少婦樣果隻,唔係美若天仙但望完都再望果隻原因樓下再講

身材:9
上面講到點解唔係美若天仙都會望完再望,原因好簡單因為女女對波"好能大",無論行路定就咁傾計笑都好,佢個心口都會不停浪下浪下,
正常麻甩佬望到呢種女人一定望到實,相反地女女身型又會肥,佢條腰同對腳出奇地咁幼,唯一唔太滿意就係少咁啲肉地

服務:7
P1黎講女女技術普普通通,dup完係會舒服左就唔會個人鬆晒好舒服,但女女開工從不戴bra,所以dup緊果陣偷下柴好過引,細佬係咁頂住頂住咁,
同埋女女重點係P2,dup緊果陣偷柴偷到硬晒,再俾女女R兩下patpat忍唔住要即刻轉身,由於女女無戴bra,基本上一拉開件衫對波就會彈出黎,
小弟咁多年骨零除左樂道冰冰果對豪乳之外,就係nana呢對可以比美,波型靚,飽滿,渾圓,堅挺,彈手,又可補鈣,基本上愛不釋手,
玩夠波女女就開始同你玩body,唔係而家好多女玩果種所謂nunu又要加兩舊但又唔梳符,只係普通body已經好滿足,
夾腸夾到就爆果陣自己用手渣實對豪乳再射到成對波都係精又係另一種沖擊

家用:$500 60分鐘 $100 Body

果陣時見到呢種靚波重影左幾張相留為記念,見到下面啲相就知道女女點解從來唔戴bra做P1

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

重記得女女初出道果陣起福英,做左一排之後就潛左水,又過左排就起群星上水,之後又潛左水,過無耐又起金僑上返水

其實呢個報告應該舊年年尾出,因為自從女女起上年年尾上完水之後話過完年就繼續開工,但之後就失左蹤,因之前女女休息果陣都會應小弟whatsapp / 電話可以約偷跳,不過今次連電話都停左服務
如有好心人同女女重有聯絡到麻煩pm小弟一下。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

評分

參與人數 48威望 +720 金錢 +712 貢獻 +691 信賴 +678 收起 理由
dcboy + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
xXcharlesXx123 + 15 + 15 + 15 精彩內容
wgzcew + 15 + 15 + 15 + 15 心表同情
letom + 10 + 10 + 10 + 10
kl8172 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
小本大利 + 5 + 5 + 5 + 5 真實報告
enjoy888 + 15 + 15 + 15 + 15
newjohn + 15 + 15 + 15 + 15 真實報告
ma9509 + 15 + 15 + 15 + 15 精彩內容
fan514 + 20 + 20 + 20 + 20
fungsan + 14 + 14 真實報告
IOP + 15 + 15 + 15 + 15
ptrdomino + 15 + 15 + 15 + 15
wan + 10 + 10
new7777 + 10 + 10 + 10 + 10 真實報告
dick5833 + 23 + 25 + 25 + 25 精彩內容
大波骨手愛好者 + 20 + 20 + 20 + 20 精彩內容
smalljj + 10 + 10 + 13 + 12
JJJ812 + 5 + 5 + 5 + 5 精彩內容
JKL + 15 心表同情

查看全部評分

回復

金牌會員

師兄你咁都得 出完個報告
以為你推介 點知係尋人
會唔會有人喺度......曲線宣傳?

QQ 892551098 出~售 桑---拿--女 良~~家 少~~妇 大~学生, 洗--浴 会--所~~资~料 直接--联-系-小---姐-本-人,安-全-方便  發表於 2023-9-3 12:13
回復

高級會員

陸加壹 發表於 2023-8-21 15:10
師兄你咁都得 出完個報告
以為你推介 點知係尋人
會唔會有人喺度......曲線宣傳?

無沖突架
可能女女轉左電話但重有開緊工
回復

金牌會員

講到咁正一定要試下,原來都唔知喺邊,所以都試唔到
回復

金牌會員

而家即係有得睇report冇得食
回復

1萬

論壇元老

好似唔覺仲有登AD
回復

高級會員

可能現在仲係放假
回復

高級會員

newsun6666 發表於 2023-8-21 15:27
講到咁正一定要試下,原來都唔知喺邊,所以都試唔到

女女如果有開工的話通常都係金僑或姐群星
但我摸左上去幾個月都唔見
回復

高級會員

cohk 發表於 2023-8-21 15:37
而家即係有得睇report冇得食

又唔好咁講
可能有其他師兄重有女女既聯絡方法
回復

高級會員

佢其實做熟客多