aaooohk 發表於 2022-5-5 19:09:02

私約的私鐘妹

未有過"私約"報告
我就來寫幾句包膠

囡囡 : 月月
地區 : 不定,可酒店
家用 : B 餐/ 1000. / 45~60 分鐘(A,B,C餐任擇先)
返食指數 : 9/10
新四網址 : N/A
自付時鐘酒店: 150 / 2hrs

事緣狗友介紹專做私約的私鐘妹,
上得囡囡劏房地方多,私會於酒店都係第一次。
某天電話聯絡後,講明幾點及大約地方,我都旺角某賓館酒店到埗後再訊息她。

約十多分鐘靚女就按鐘來到,
二十幾36C body豐滿白滑的短裙美人進來,傾幾句後齊齊哈爾入浴,與上其他囡囡房無分別。
浴中互抽又有水簫,呢下少些定力都唔掂。
上床part 1 屬僅僅合格dup.
到腿部內側又柔帶陰力.真攞命。
心想志不在此前戲。

拿拿聲進入part 2及part 3..
靚女替我上套時攻其不備妹妹,覺水浸後可繼續,
先女上騎姿美妙,繼而男上九淺一深,輾轉百多回合未分勝負,最後被美人“萬夾朝中”出派彩了。

又齊齊沖身,我故作慢條斯理她又貼身服侍周到,比起過大海試過的不遑多讓。
各自整理後又擁抱抽水,非常覺滿意的付家用,再講明大約幾時再約電聯,之後前後腳離開。
總結囡囡樣子不差,二十中,年輕,皮光肉滑大波,服務不馬虎,翻食指數9分以上。
.

sk12imba 發表於 2022-5-5 19:42:38

好似好正,師兄可以share contact嗎:lol

七個字剛好夠數 發表於 2022-5-5 22:36:39

睇相應該唔止C喎

lazy_victorho 發表於 2022-5-6 13:06:52

如果係私鐘, 價錢又好似平過頭! 正常一般都$2000-$3000

2q1hr 發表於 2022-5-6 14:00:51

話有ABC 餐
估計C餐最貴

hkty238 發表於 2022-5-6 14:37:52

師兄可以share contact嗎

ma9509 發表於 2022-5-6 16:58:24

加分支持

ivanho 發表於 2022-5-6 22:32:42

可以share contact ?

bbiill 發表於 2022-5-6 23:40:17

A,B,C餐代表時間長短?

btw, 可share contact?

raysung 發表於 2022-5-7 01:17:45

呢D私鐘妹, 好多都好伏, 唔太敢去試!
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 私約的私鐘妹