武仁 發表於 2024-5-8 22:04:19

荔56 5樓6 DM報告

女女名:莎莎/sasa ?聽唔清楚
地址:荔56 5樓 6房
出電梯右面4房行仔 左面第一間 3房對面門口
本身今日上去係想撞下4樓呢排幾紅既翻版
但反牌無緣見到 就決定上頂樓洗落黎
去到5樓 門口無咩貼字 㩒鐘女女報500
見順眼都想入 女女可能見我諗就話第二日番
好啦 都睇左2/3層無咩心水就當試下新野啦

入房除衫沖涼 女女有試過sell貴plan
第一次當然唔博啦 咁唔要女女都無黑面
公道講 呢樣係抵讚既

之後乾水上床錫下Lin 錫到咁上下女女就細細聲問
要唔要加"100"環保吹
我就覆佢環保吹加"100"?
女女就點點頭嗯左聲
我已經再問多次係咪加"100"
女女就細細聲話係 咁我就話ok

之後過程其實都ok 吹奏算唔錯
換左幾個姿勢女女都無詐型
完事沖涼著衫俾家用時放低600女女就話600唔岩數啵 環保吹要加"200"
我問頭先又話加"100" 佢就堅持話講200
都費事同佢嘈俾多100當睇清楚無下次

其實有ching同我講話下次直接覆
全部加埋係咪600咁佢就無得拗
不過當跌左算啦 有心要拗大把籍口總之我黎講就呢個女女無下次

女女聲稱替兩星期 上去時ching們小心睇路
又話者講清講楚先開波免得勞氣

人間小小妖 發表於 2024-5-8 23:30:16

哩類同半搶無分別,全行都係一百。。就算下次你話係唔係600都假,佢一樣可以收錢反口話700

kafu26 發表於 2024-5-9 09:35:25

還去這個地方,老陀北場,呃錢,不如搵七日鮮女女,,大把優質靚貨

VanL 發表於 2024-5-9 12:07:24

100+100=200,因為樓主問咗兩次嘛!可能係咁

24571596 發表於 2024-5-9 13:32:01

呢個價錢可以食到好多好野。尖咀FL 708巷,成條都係7日,唔好講靚唔靚起碼食個年輕先。特別而家其實唔好景,好多女女都無咩生意,我尋日先入到個以前大家講到好難book的紅牌技師,而我是繁忙時間walkin的,所以我覺得而家其實師兄既bargaining power係大過女女,真係唔需要花冤枉錢食大齡陀北,當然相好另計啦下。

kafu26 發表於 2024-5-9 15:17:21

24571596 發表於 2024-5-9 13:32
呢個價錢可以食到好多好野。尖咀FL 708巷,成條都係7日,唔好講靚唔靚起碼食個年輕先。特別而家其實唔好景 ...

陀北自己玩死自己,不過都有好的陀北,如大南街KITTY,都是異數

人間小小妖 發表於 2024-5-9 15:38:30

食過20歲上下既,再食返中年女,就覺得後生既肉體,彈性,緊度會好好多

武仁 發表於 2024-5-9 18:16:34

24571596 發表於 2024-5-9 13:32
呢個價錢可以食到好多好野。尖咀FL 708巷,成條都係7日,唔好講靚唔靚起碼食個年輕先。特別而家其實唔好景 ...

其實我都想試下發利 但擔心門口太開揚
怕俾老虎或佢d姊妹撞到 老虎公司響尖東

kafu26 發表於 2024-5-9 21:21:21

武仁 發表於 2024-5-9 18:16
其實我都想試下發利 但擔心門口太開揚
怕俾老虎或佢d姊妹撞到 老虎公司響尖東 ...

戴個口套和帽,邊個認得你,放棄老陀北吧

夫瘋玩乳 發表於 2024-5-10 17:41:49

呢啲真係做衰曬 ,搶$咁搶
頁: [1] 2
查看完整版本: 荔56 5樓6 DM報告