happyboyhappy 發表於 2024-5-8 21:13:35

尖咀芭比抓龍筋AA

健身中心: 芭比
女女 : AA

樣貌 : 8.5/10 感覺好OL,笑起來很甜美 (事後感覺有少少似本庄鈴)
身材 : 10/10 大波走肥,個人認為有C-D,皮膚好滑
服務 : 10/10

很久沒有去芭比了,今次第一次搵AA,試下90分鐘抓龍筋,開門前眼前一亮,AA有點冷豔美人咁,套衫係個胸度開左個心型既大洞 (鏤空露胸),非常性感,感覺已經滿意了一半

part1: 入房自取其浴後,AA攞左D裝備同檸檬茶入黎,一開始先以一支熱熱地既野係我個肚同下面碌黎碌去,暖暖地咁幾舒服,因為以往我都有抓龍筋的經驗但有段時間沒有抓,就問AA是否開始了,因為佢抓時我要做其他野分心避免太痛,AA話只係熱身

AA非常好傾而且好搞笑,邊講邊碌,佢仲好詳細咁講解抓龍筋的原理,以往我都未聽過,都幾有用,講下講下忽然間AA就落手開始,我開始感覺右面既丸淵淵痛痛,我就趕快攞個電話出黎打下機分下心,感覺還好,之後到比較塞既左邊,真係比AA抓得不要不要的,淵痛感好強烈,我唯有咬牙地忍住,AA表示唔敢太用力,我同佢講咁樣還算忍到,終於AA抓完了我感覺鬆了一口氣。之後AA就係我小弟到做保健,chop下chop下,轉下轉下,我竟然有種想射的感覺,好彩最終都忍了下來,抓龍筋的服務到此完成,期待下次再搵AA舒通下

part 2: AA 落NURU油,係我背脊開始做服務,波推RPP同錫下耳仔背脊咁,之後我仲趴係到時佢申隻手入我細佬到搞佢 (唔知咁樣係唔係就係放風箏呢),無幾耐就有種快要射的感覺,還好沒有
轉身AA就用條舌頭服務我2粒linlin,同時隻手又套弄下小弟,AA亦主動送波給我吃,揸時手感好好,又大又淋,正。AA亦主動小車我,最後好快就係AA手中出野了,出完佢仲唔停手,不斷套弄,可能岩岩抓完個種蘇麻感真係頂唔住,估計AA可能想搞到我潮吹,問我有無試過,我話有但今次頂唔順了,之後AA就幫我沖涼,是次對AA的服務非常滿意,90分鐘家用1600,月中至月尾會再搵AA開通下

zard168 發表於 2024-5-9 13:42:20

師兄,可以PM芭比聯絡方法?

happyboyhappy 發表於 2024-5-10 12:03:31

已PM給你了

loveusb2 發表於 2024-5-13 10:40:59

Aa真係幾正,我都有搵佢定期做保健

Friday 發表於 7 天前

有冇得玩埋女潮吹?

dcboy 發表於 7 天前

幫埋沖涼, 服務幾好..

happyboyhappy 發表於 4 天前

loveusb2 發表於 2024-5-13 10:40
Aa真係幾正,我都有搵佢定期做保健

佢個人都幾搞笑下,一路保健一路吹下水

Friday 發表於 2024-5-14 13:48
有冇得玩埋女潮吹?

無,我唔會主動搞人下面,除非女女叫咁就幫佢服務下,就算搞都要溫柔D,師兄千其唔好好似日本男優咁插到咁暴力
不過佢想搞到我潮吹,我就真係頂唔順出完野繼續搞個種酥麻感

dcboy 發表於 2024-5-14 14:51
幫埋沖涼, 服務幾好..

其實我鍾意自己沖,個D油唔係自己落手真係好難沖走

wanhry 發表於 4 天前

TG裡帶口罩的照片是否本人? 60分鐘,$1200有些貴。
頁: [1] 2
查看完整版本: 尖咀芭比抓龍筋AA