ManU 發表於 2024-5-8 03:30:26

冷門一試 西灣河

地點 : 筲XX道 168
女女 : Cici
年齡 : 40+
外貌 : 五官標緻風韻猶存 眼靚
身材 : 估計真38H,手幼腳幼小腩中等pat 人工白虎
收費 : $500+$100環保

收工攰攰地去咗正骨場推油,無聊掃下女女,見168多咗好多廣告,有個自稱40H嘅Cici,諗住見識下無壞,流嘅咪轉身走人,推完個靚油即刻上去㩒鐘,咁夜呢區walkin應該無問題嘅,上到去又真係無反牌,女女開門帶住個喱士面沙,神神秘秘咁,望望個心口,又真係幾大wor,500大洋豪比妳,入閘。女女除低面沙,望望算幾靚(應該有微整過),隻眼化咗妝靚得嚟淫淫地,正丫,一齊除衫沖涼,當然第一時間檢查係咪堅料,軟熟得嚟要兩隻手先招呼到一隻奶,細佬立即起立致敬。玩夠抹身,突然見到有張車底櫈,問女女有無得玩,佢話間房太細,遲啲轉大房會好啲所以skip咗,不過我如果想試陣間完事比我試下。之後乾身上牀女女就伸條脷出嚟打轉,問我加唔加一百支持環保,細佬沖血戰勝大腦失血,加。女女就開始服侍我,吹工上級無齒感,好識攻擊頭部,果然有啲功力,咁上下就示意帶套,先女上方便補鈣,對住兩隻手都玩唔掂嘅豪乳,簡直玩到忘晒形,轉後入女女都好配合,望住塊鏡,下身不停推,鏡入面對豪乳就不停搖,一於揸住推,瘋狂抽插下派晒啲貨入袋袋,爽嘅一Q。

後記 : 完事女女幫我沖身又真係叫我試下張櫈,係幾過癮嘅不過事前玩應該爽好多,600大洋有豪乳又環保又有櫈玩,港島區嚟講算係咁,不過要後生嘅師兄就可以skip,事後叫女女比我影張相出報告,都好順得人,翻食指數有7分。

希望各位師兄多多支持加分以示鼓勵^^

ManU 發表於 2024-5-8 03:34:37

仲有張車底櫈,出埋先

jackson01 發表於 2024-5-8 04:48:59

謝謝有相報告

Cowcow 發表於 2024-5-8 09:35:10

真波嗎?

DuckDuck 發表於 2024-5-8 10:37:51

加分支持有相報告.:handshake

9個頭 發表於 2024-5-8 11:32:11

wah....好大

ManU 發表於 2024-5-8 11:44:44

Cowcow 發表於 2024-5-8 09:35
真波嗎?

真波嚟。

tommy852 發表於 2024-5-8 12:23:10

真相報告正,要加分先得

Cowcow 發表於 2024-5-8 13:25:30

師兄 邊度可以睇到廣告?

heali 發表於 2024-5-8 13:29:27

港島report要支持吓
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 冷門一試 西灣河