cannavaro2k3 發表於 2024-5-4 01:56:18

F 1419 review 3rd

#hgreport再 翻食

1) Name of Agent * : F

2) 囡囡名稱/代號 * : 1419

3) 家用: 1600

4) 囡囡樣貌評價 * :   / 10
目測年齡組別 (幼幼/姐幼/姐姐) * : 04年幼幼 ,睇圖

5) 囡囡身材評價 * :   / 10
波路 (A,B, etc.) &係唔係真波 (係/唔係) * :

真c波,細細粒,身體重七十幾斤,走肥,靚鮑。纖瘦身形,幼手幼腳幼腰。我覺得佢係身材最正嘅幼幼(均勻果隻)。

6) 囡囡服務評價 * :/ 10
    (服務內容、技術 etc.)
車牌 (大中細碰碰車) * :大車脷車

被體育服的照片吸引咗我再翻食,入門口阿妹已經笑臉迎人,我單手抱起阿妹走入房,廢話少講,沖完涼返上床阿妹吹得好落力,吹咗陣轉六九,然後到我食鮑魚,將阿妹upside down,隻腳都好柔軟可以將阿妹對摺起嚟鮑魚向天,我低頭默默望住阿妹個樣舐西,阿妹問我咁樣舐閪係唔係可以望晒成個樣,我當然話係啦,呢個根本就係我目的。奶到夠本之後就開波。

幾個姿勢:
男上 > 半邊燒鵝髀> 背推 > reverse cowgirl > 男上

車住出

讚:
任車
大m腿
成條入晒冇話頂
輕身掛鼓一流

非常滿意一Q,會繼續翻食。

7) 小插曲/特別之處分享 :
任舞,十分配合,態度極之好的幼幼。

阿妹好鍾意另一師兄送的體育服,對住塊鏡跳跳紮好開心,令到叔叔睇見都開心晒。

8) 平日進食偏好(幼?服務?大波?etc.): 幼、瘦、靚身

9) Agent 安排評語 : 快靚正

#DJP

Ahtim 發表於 2024-5-4 07:15:39

我低頭默默望住阿妹個樣舐西,果然識食好西:lol

hqi 發表於 2024-5-4 18:31:53

阿妹個樣靚到癲, 仲要咁聽教聽話

今晚想扑嘢 發表於 2024-5-7 07:43:54

靚靚有氣儨,身材均勻小巧,正!

balabala 發表於 2024-5-7 21:49:42

女女好上鏡
細細粒但有d身材
正野

irvingclc 發表於 2024-5-8 09:50:29

young sexythx for sharing
頁: [1]
查看完整版本: F 1419 review 3rd