happyboyhappy 發表於 2024-4-30 23:34:21

服務天花板尖咀拉維茜茜

女女 : 茜茜
樣貌 : 9/10 年輕,相片起碼有9成,甜美可愛型
身材 : 10/10 大波走肥,個人認為有D,皮膚勁滑
服務 : 10/10
今次係第2次搵茜茜,入房首先自取其浴,然後茜茜幫我按左一陣就開波了, RPP手法非常高超,比佢R到癢到爆,RR下茜茜用佢對BALL同我遊走全身,一邊磨我一邊用條唎由腳奶到上耳仔,佢對BALL真係磨得好爽,比佢粒LIN搞到好癢。之後佢就要我狗仔扒係張床到,幫我清潔一下菊花,然後毒龍一鑽,條唎係我菊花快速進進出出,估計女女比人奶西既感覺應該係差唔多,真係乜差都硬晒,實在係好爽。
轉身後佢對我展開攻擊,首先大車左分幾鐘,佢個咀仔好軟熟好好咀,佢又搵對大波波係我細佬進進出出,比佢引到好想將佢正法。之後用佢純熟既吹蕭技巧,係咁奶我條野,又用條唎係咁攻擊我個頭頭,又含又吹,吹完一輪就搵佢個幾濕既妹妹磨我碌棍,一路磨一路要我揸佢對波,呢個小淫娃係咁哥哥,哥哥咁叫我,前磨完又後又磨,當佢背住坐係我碌棍上磨時,我揸佢對波時好似有E咁大,真係好玩。
磨完後又開始吹過,茜茜主動將個PATPAT對住我,咁我又用手磨下佢,雖然茜茜個樣可愛,但真係好淫,我一路用手指磨佢,佢下面都未乾過,好好水,終於係一輪搏鬥下我敗下陣來,射晒入茜茜個小咀到,真係舒服,茜茜既服務真係好好,事後同我洗白白,交低家用1300+tips後岩岩一個鐘,下次會繼續搵佢玩20:42

ky0719 發表於 2024-5-2 10:16:14

師兄真係利害, 女女毒龍轉完再同佢大車, 配服配服:funk:

yyllmm 發表於 2024-5-2 17:33:41

毒龍之後再大車,太重口味

abcto 發表於 2024-5-4 14:37:10

多謝師兄詳細分享

happyboyhappy 發表於 2024-5-6 14:24:41

yyllmm 發表於 2024-5-2 17:33
毒龍之後再大車,太重口味

技師都不嫌棄為你服務,你也不要嫌棄她,而且本身我沖涼時已經加重關注這些部位,技師事前亦會再清潔及消毒,不用怕

happyboyhappy 發表於 2024-5-6 14:25:39

abcto 發表於 2024-5-4 14:37
多謝師兄詳細分享

spa界陷阱太多,好野大家分享下,唔好中伏

happyboyhappy 發表於 2024-5-6 14:26:32

ky0719 發表於 2024-5-2 10:16
師兄真係利害, 女女毒龍轉完再同佢大車, 配服配服

技師都不嫌棄為你服務,你也不要嫌棄她,而且本身我沖涼時已經加重關注這些部位,技師事前亦會再清潔及消毒,不用怕

Jiruo 發表於 2024-5-7 09:08:30

happyboyhappy 發表於 2024-5-6 14:24
技師都不嫌棄為你服務,你也不要嫌棄她,而且本身我沖涼時已經加重關注這些部位,技師事前亦會再清潔及消 ...

講得非常好,但我未有玩到咁放

happyboyhappy 發表於 2024-5-8 21:14:52

Jiruo 發表於 2024-5-7 09:08
講得非常好,但我未有玩到咁放

我以前都對毒龍有D抗拒,但試多1,2次先感覺到個種感覺係咁正咁舒服
頁: [1]
查看完整版本: 服務天花板尖咀拉維茜茜