xxxaddict 發表於 2024-4-18 22:40:16

大南街kitty - 原來喺香港都可以有JAV體驗

囡囡:Kitty
地點:大南街142 1-C
家用:1000/1小時(足)
身材:C波(圓,perky,好揸),走肥,有sexy小紋身
樣貌:靚,明星樣,對眼識放電
服務:比完美更完美
返食:返食到2046

之前琦玉師兄已經寫過一個kitty嘅詳細report,同我體驗差不多

https://www.new141.online/bb/forum.php?mod=viewthread&tid=5988&highlight=kitty

想知detail睇返佢個報告,我就唔再詳細寫了,但係有幾個重點我會pinpoint一下

- 囡囡都幾風趣幽默
我讚佢個蝴蝶小紋身好sexy,佢話個紋身係祝英台,等緊梁山伯:lol
入到浴室,佢話要慢慢泡制我:$
DO完野,佢叫我唔好咁快抆返出嚟,因為咁會搞到佢突然間好空虛:lol

- 我無expect有nuru櫈玩,但係囡囡竟然有。人生第一次就比左佢,爽到腳趾尾都抽筋:$

- kitty真係好.吹.得。無論水簫,狗仔趴,正場吹定事後簫,都係咁落力。個事後簫真係攞你命9000,我連靈魂都幾乎比佢吸埋出嚟:dizzy:

- 幫你吹嘅時候好多眼神交流,仲會成日整D好鬼挑逗嘅表情。

- 成個環境都非常之好, 好企理,有輕音樂,仲有淡淡香薰味。真係全方位享受

Kitty嘅性價比,真係高到無朋友。$1000可以揀出1次定2次,我揀左出1次,但真係多野玩到不得了,啱我呢D鐘意慢慢嘆嘅人。:lol

我覺得好難返轉頭去搵其他女了,因為kitty真係太完美。

dcboy 發表於 2024-4-19 00:24:13

師兄份報告,有晒畫面,直情A片咁,真係要試試…

Hihihahaa 發表於 2024-4-19 00:37:36

去過好多次都walkin唔到,囡囡用we7,唔會用,冇得試…

霸氣J 發表於 2024-4-19 01:14:55

其他plan咩價位?

2388 發表於 2024-4-19 06:43:43

冇 $500出1次?

zard168 發表於 2024-4-19 07:13:43

可以PM聯絡嗎?

Sickman 發表於 2024-4-19 07:48:24

我對上一次都係玩雙鐘1 Q,浴室都玩咗好耐,再全程慢慢玩,超正呀。

xxxaddict 發表於 2024-4-19 07:50:33

2388 發表於 2024-4-19 06:43
冇 $500出1次?

500/30分鐘, 一q 環吹

400/30分鐘, 一q 非環吹

kafu26 發表於 2024-4-19 07:51:29

KITTY, 真心正,不過我相好太多,這個月未前往

kafu26 發表於 2024-4-19 08:03:55

zard168 發表於 2024-4-19 07:13
可以PM聯絡嗎?

要去門口掃微信碼,再約
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 大南街kitty - 原來喺香港都可以有JAV體驗