L_fatty 發表於 2024-4-3 16:04:54

超冷門地區 - 鴨脷洲

港島南一直都冇黃色架步
但由疫情期間已經開到周圍都有
以香港仔為中心,伸延到田灣同黃竹坑都有

主要係樓上骨同神秘房形式

我之前都試過田灣同香港仔嘅,講真,女女嘅質素同服務,去到好差又唔係,不過開天殺價情況嚴重
用低價吸引左係上去先,然後一層層咁加上去

其中兩次經驗都搞到過千蚊落樓,之後都決定左,唔搵d無謂錢去浪費

但我十幾年街坊,真係冇諗過有一日,唔使離開個島,都有野玩
我本住「明知山有虎」嘅心態,照去試
係隔黎台廣告見到,係個名隔黎寫明係「鴨脷洲」

我地到地鐵站打電話,個過程都幾麻煩,女女係地鐵站出口附近間酒店度做野
佢要落樓,俾張房卡我,然後再前後腳上房

入到房,間房係納米咁細,女女樣貌順眼,身材都算幾勻稱,質素同服務其實都係一仔貨色
真係要秤,只值 400-500
但去到咁偏嘅地方再加埋係酒店開工,搞到要800落樓

真係為試而試,毫無性價比可言
僅供師兄參考,奉勸搵食,都係去返d集中d嘅區域比較好

國產淩淩漆文西 發表於 2024-4-3 16:51:56

勁呀 鴨利洲都有 謝謝師兄包膠

bustyteen 發表於 2024-4-3 19:02:19

有陣時見到偏到柴灣/東涌都有,可能租平

Pencil30 發表於 2024-4-3 21:19:26

師兄, 多謝庶1份冷門地方報告。
不過我覺得你份報告, 如果加入囡囡名稱, 或者暗示埋邊度可以搵呢位囡囡就更加理想:handshake

2388 發表於 2024-4-4 10:09:20

謝謝師兄包膠 :lol

Harry2023 發表於 2024-4-4 20:18:13

辛苦哂師兄,一定要加分啦 ^^

淫賊是我 發表於 2024-4-4 21:24:59

真係第一次聽哩個地方有得搵食,多謝分享

pccor56789 發表於 2024-4-4 23:37:24

:lol:lol:lol 我都成日想搵啲冷門又正既地方

L_fatty 發表於 2024-4-5 12:32:33

bustyteen 發表於 2024-4-3 19:02
有陣時見到偏到柴灣/東涌都有,可能租平

柴灣估計都係係個間「柴灣青年旅舍 」

L_fatty 發表於 2024-4-5 12:36:10

Pencil30 發表於 2024-4-3 21:19
師兄, 多謝庶1份冷門地方報告。
不過我覺得你份報告, 如果加入囡囡名稱, 或者暗示埋邊度可以搵呢位囡囡就更 ...

講名都冇用,d短期客串7日鮮黎
仲有,聽過有女女講,會係隔黎台,一個女仔,落3-4個廣告
3-4個廣告用唔同嘅相、名、電話

但全部都係同一個人黎

唔係暗示,隔黎台揀「香港仔」就見到
不過遲d仲有冇都唔敢講,始終生意淡靜
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 超冷門地區 - 鴨脷洲