琦玉老師 發表於 2024-3-25 00:28:27

FL 605B 重慶張曦雯 婷婷

https://i.yourimageshare.com/jCw9FB16mL.jpeg**** Hidden Message *****FL 605B婷婷
相頭:8.5/10 身材:8.5/10 服務:9/10費用及時間:$600/30min星期六婷婷回歸,3點幾去FL諗住上去按鐘,原來已經要請稍候巧遇熊貓師兄邊等邊吹水,期間又去探下蓉蓉,果然係後生又靚女,難怪深得熊貓兄歡心最後終於等到婷婷開門,熊貓兄交待幾句後正式同婷婷見面一早已有佢V7, 見佢樣貌似張曦雯,穿上白色喱士睡裙,頗有氣質,舉止亦顯優雅寒喧一番後送上擁抱,身高約163, 身材走肥,白滑長腿,胸屬小籠包型,頗有揸手。侍浴細心,漱口後試到小車,有水簫,吸啜幾下細佬已有反應。抹乾身婷婷先穿上誘人黑絲,配上長而幼美腿,我忍唔住吻上去婷婷亦用腿掃我背,真係腿都有排玩未幾婷婷叫我坐床邊,就跪下舐蛋吹簫,加上誘惑眼神就如同AV環節一樣。不忍婷婷跪得辛苦,轉戰床上繼續含吹,給69, 當然要讓囡囡都爽埋一份舐了幾下囡囡心知不妙,話我舌功太猛,會令佢失守,索性讓她全程侍候我先上套,囡囡說我J太大,套子穿不上幾經辛苦終於戴上,便開始策騎,期間我感受到收陰肌的吸力,緊緊的把老二包住,我其實再早前已出了一發頗擔心婷婷能否讓我出到第二發結果在婷婷全程女上,我唔駛點郁,終於舒服地出了第二發功德圓滿,一起入浴再摟抱多一會,就愉快地交低家用,免下位師兄久等。
總結:服務頗啱我,如果親熱時能以呻吟聲代替淫語會更好,感覺會更自然

琦玉老師 發表於 2024-4-15 18:34:23

婷婷16/4返嚟,
新房FL302B1

kkj 發表於 2024-3-25 00:31:21

親熱時能

k皇 發表於 2024-3-25 01:22:07

師兄有冇睇婷婷對面房囡囡,仲索

eepson2022 發表於 2024-3-25 01:25:17

多謝分享

Harry2023 發表於 2024-3-25 01:30:51

二連發,師兄好嘢,加分^^

stephen17 發表於 2024-3-25 01:35:14

聽落好似唔錯..有機會要試一下

wwwpulp 發表於 2024-3-25 01:42:44

睇相先謝謝

Jmop132 發表於 2024-3-25 02:08:12

好似唔錯

jackson01 發表於 2024-3-25 05:08:41

自動波黑絲?我鐘意,正呀

pckchinamb 發表於 2024-3-25 05:16:30

琦玉兄有心有力,而家的女做緊多數講淫語 我自已真心唔like假到死
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: FL 605B 重慶張曦雯 婷婷