舊帳戶已註銷 發表於 2023-11-7 15:42:09

雲來 lv

囡囡係前春秋lv, 5年前好大波嗰個, 真係估唔到仲會係呢行見返佢, 問過囡囡今次都係只屬短期回歸, 可能最多做一兩年就再退役, 懷念佢嘅粉絲記得去雲來搵下佢

官方介紹: 服務型囡囡, 笑容甜美,白滑肌膚, 高169,天然F cup巨乳,口爆,毒龍鑽,事後簫撘骨,強勁招呼

年齡: 40左右

外表: 舊場話佢似J.Arie, 我覺得唔太似, 今次回歸都係短髮, 不過比起以前要再短多少少, 以前短髮係去到膊頭

波波+ 身材: 官方話f cup, 以前舊場話係g cup , 今次回歸我覺得身型同以前分別唔大, 或者可能係因為太耐冇見, 所以唔太記得之前係點樣

溝通交流: 廣東話, 都幾健談唔會冷場

服務: 你睇下官方介紹就知佢會有啲乜嘢服務, 但係我想講lv係唔見有用漱口水, 想車嘅師兄就.. 你哋明嘅

個人感受: 其實真係冇諗到佢會再返嚟呢行做, 不過如果你問我點睇, 我梗係會覺得開心啦, 因為佢都算係我啱啱出嚟玩識得嘅其中幾個囡囡之一, 教識咗我好多嘢, 再加上咁多年冇見真係諗住只會係回憶, 所以佢返嚟做其實對於我嚟講係一個驚喜, 亦都感受到呢幾年自己的確係有成長, 有好多嘢係同以前嘅自己係唔一樣

總結: lv以前都係紅牌, 鍾意高大肉地大波嘅千祈唔好錯過, 佢嘅返工時間 主要係中午12至夜晚9點, 但係有時我都會見佢早少少返工, 對於佢嘅粉絲我就唔再多講喇, 大家都知道佢點樣, 未見過佢嘅師兄, 我都會推介佢畀大家, lv係一個有質素嘅囡囡, 服務有保證

舊帳戶已註銷 發表於 2023-11-7 16:04:05

呢兩幅相係七年前係春秋影嘅, 但係lv嘅身材其實變化唔大, 而家都差唔多係咁樣

f92 發表於 2023-11-8 06:55:18

lv come back finally

n141 發表於 2023-11-8 08:10:55

7年前?無變真係保養得唔錯喎.多謝師兄推介:lol

愛腳分子 發表於 2023-11-8 22:22:19

師兄, 請問幾錢家用呀?

舊帳戶已註銷 發表於 2023-11-8 23:42:12

愛腳分子 發表於 2023-11-8 22:22
師兄, 請問幾錢家用呀?

朝早九點到中午十二點前400, 之後460

ivanho 發表於 2023-11-9 20:37:08

how $$$ ? thanks ching

tom 發表於 2023-11-9 21:46:35

係咩區?

舊帳戶已註銷 發表於 2023-11-10 13:38:18

ivanho 發表於 2023-11-9 20:37
how $$$ ? thanks ching

我去嗰陣係正價$460

舊帳戶已註銷 發表於 2023-11-10 13:39:25

tom 發表於 2023-11-9 21:46
係咩區?

指壓全部都喺太子同旺角呢兩個地方
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 雲來 lv