kwuntongusb 發表於 2022-4-1 00:36:15

USB新天地 - 樓上骨同好同樂會

各位樓上骨愛好者,隔別一段時日,終於可以再次同大家分享一下樓上骨嘅樂趣,這帖宗旨如昔,讓喜愛樓上骨嘅兄弟分享一下各自嘅經驗,無論跌錢或者執到寶,都歡迎忠實賽後報告,謝絕打手,亦請彼此尊重,更要尊重囡囡。

** 代表DM報告,敬請小心

[太子]
金輪 程程 (9個頭)

[旺角]
旺角電約茜茜 (gentleman);
旺角電約 yummy (我諗.我鐘意咗你) , 旺角電約 Yummy (fatboy) ;
**旺角電約 佳嘉推拿 (polyester)
五寶 辣椒仔 (夫瘋玩乳)
五寶 明明 (Fredc ;
五寶 Helen (ertyuio) ;
**五寶 9A (ertyuio)
五寶 嘉嘉 (hihihahaa);
五寶 小月 (我諗.我鐘意左你)
**國際 淼淼 (polyester)

[佐敦]
福樂 Lily (小那星) ; 福樂 lily (lakgor)
福樂 8E6 (小那星) ;
福樂 YY (Chengal) ;
福樂 Helen (夫瘋玩乳) ;
福樂 跳舞yuki (出精青兵);
** 福樂7A5 (小那星)
福樂 珊珊 (japhh)
福樂 yellow (羅通)

[尖沙咀]
發利Zoe (我諗.我鐘意咗你) ;
發利 (前福樂) Kathy (Newstart) , 發利 Kathy (HappyLife) , 發利 Kathy (fatboy)
發利 Macy (fffdc) ;
發利 May (Ivansa1996)
樂道 芊芊 (fffdc) ; 樂道 芊芊 (出精青兵)

[觀塘]
金橋 琪琪 (我諗.我鐘意左你) ; 金橋 琪琪 (夫瘋玩乳)
金橋 大S (ertyuio) ;
金橋 多多 (夫瘋玩乳)

[深水埗]

深水埗電約 娜娜 (lancelac0606) ; 深水埗電約 娜娜 (onlyyou)
深水埗電約 糖糖 (usb.com)
長安(前金橋) Mi mi (dick5833) ;
長安 Sophia (lochung) ;
長樂電約 盈盈 (9個頭) ;
元州街68 滢滢 (luckymoney)
慶豐 菁菁 (hihihahaa)
福榮街 玫瑰 (usb.com

[長沙灣]
青山道277 Amy (Hihihahaa) ;
青山道276 花花 (Hihihahaa) ;

[灣仔]
灣仔電約 玲玲 (flat36d) ;
灣仔電約 Jenny (rbaggio) ;
灣仔電約 Eva (rbaggio) ;
灣仔電約 初號機 (小那星) ;
灣仔電約 Jasmine (小那星) ;
灣仔電約 Yoyo (rbaggio) ;
灣仔電約 coffee (小那星) ;
灣仔電約 粉粉 (小那星) ;
灣仔電約 suki (Yolo) ; 灣仔電約 Joey (小那星)
灣仔電約 Yuki (小那星)
[港島]

中環 serena (jayyy018) , 中環 Serena (rbaggio) ; 中環電約 Serena (無聊癈人) ;
中環電約 Camila (secretlovers) ;

[北角]

北角電約 思淇 (我諗.我鐘到咗你)
北角電約 yuki (我諗.我鐘意咗你)
福英 Ice (我諗.我鐘意咗你)
福英 judy (我諗.我鐘意咗你)
福英 Zoe (我諗.我鐘意咗你)

[其他]
**葵涌電約 索腿kiki (polyester)

寬油仔 發表於 2022-4-1 00:52:30

留名先 希望可以促進師兄交流

肥佬光 發表於 2022-4-1 01:16:13

歡迎狗仔師兄回歸

Saitama 發表於 2022-4-1 01:25:23

歡迎狗哥強勢回歸 留個名先 等疫症穩守後一定出包膠支持USB新天地

Yancheung 發表於 2022-4-1 08:36:32

熱烈歡迎呢個神Post回歸, 等大家有個聚腳點自由暢談樓上骨:lol

TaPakPak 發表於 2022-4-1 09:47:47

支持及同意師兄所言, 無理係論壇定出黎玩定係做人處事, 互相尊重好緊要!!!

ngsakamoto 發表於 2022-4-1 09:50:25

很久不見,狗

碧海藍天 發表於 2022-4-1 10:00:21

終於有返usb,支持下先

scmtb 發表於 2022-4-1 10:29:40

Welcome Back 師兄

2703 發表於 2022-4-1 10:45:05

疫情好返D,齊齊usb
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: USB新天地 - 樓上骨同好同樂會