wsglz123 發表於 2023-6-26 00:23:44

各位師兄好,之前都有係論壇分享香港按摩經驗,係封關三年都好過不少地方,今次通番關,仲可以去日本出差,所以都心想試下日本既按摩。

未出發前,做左少少資料搜集,小弟新手第一次,有錯希望師兄們糾正。

未上網之先,資料來源都係睇日本小電影,一般都係泡泡浴及電約上門按摩,要好似香港一樓一,SPA場,樓上骨真係比較少。再者,聽唔少話唔會招待外國人,唔識日文基本上更加唔駛諗,所以係有啲難道。

上網睇睇,其實依家上網都有啲中界公司可以提供情報或協助預約,當然要收費。不過我就無搵佢地,自己再做一下資料收集,去東京,通常都會推介吉源泡泡浴,不過真係好貴,一般都要3000以上港元,主要係色色方面既享受,同睇小電影無分別。第二是上門預約,上網有網站提供唔同公司既上門,而且仲要招待外國人,唔識日文都唔怕,而且好多收費都明碼實價,亦講到明有咩做得有咩唔做到,所以睇左幾日都係試左,今次試左個正常計劃90分鐘,收費1800元。佢地有囡囡既相,不過部份都睇唔到全相,亦感覺係P圖。

我相信去到呢度大家都會諗,係日本妹?定唔係呀?我都諗過,不過又唔係貴,如果係日本妹真係正喇。

首先講下咩叫正常計劃咩叫豪華計劃。

基本上正常計劃限制比較多,感覺像香港SPA場既Nuru咁,不過講到明有啲野係唔做到。

豪華計劃基本上除左Part 3其他都可以做齊,當然係因店舖或囡囡提供,有所不同。

不過由於我住既酒店太細,佢地建議去出面時鐘酒店,另加400元,咁又上網做左功課又覺得可以所以就一試。

(工作關係,稍後再更新)

DavidChan 發表於 2023-6-26 14:37:46

等樓主第二集

hqi 發表於 2023-6-26 18:08:13

現在真係方便, 唔識日文都玩到

wsglz123 發表於 2023-6-27 01:10:59

繼續報告,如是者,我就根據預約既時間去到所定既時鐘酒店開房。去到時鐘酒店,有一個mon比你選擇房間,每一個主題都唔同,不過由於都幾滿關係無幾多選擇,不過唔理喇,選好左,就比錢,拎鎖匙上樓。

上到房,真係幾大間,有大床,有sofa,仲有好大部電視機,入到去,去個洗手間,走入去,有好大個浴缸,同大家平時睇小電影係一樣,有張小櫈仔比你坐下。去完洗手間出黎坐係sofa,等囡囡黎。講真,我就無抱好大期望,覺得未必係日本囡囡,亦覺得會同相片有好大出入,當然都會有少少緊張。等左10分鐘左右,有人敲門喇。

好緊張咁慢慢打開門,一個約160cm既囡囡拉住個喼係你面前,一黎就唔好意思,自我介紹個名,K小姐,確認我係咪預約客人,就入黎。

首先,第一眼,真係好可愛呀,眼大大,smoky eyes,真係廿歲左右,仲要你同網上見既樣9成似,無咩點執,當然胸部可能有少少出入,不過我已經比佢第一個感覺暈到,真係好撚正,著住黑色連身緊身裙,高根鞋,不得了。

佢入到黎,首先開左個電話用日本對英文慢慢講解個流程,之後當然係比錢先,絕對唔係問題,細心講解個標準計劃同埋有咩可以唔可以做先,真係幾老實。之後佢就叫我坐一陣,佢去床度準備,打開佢個喼,鋪床同埋拎工具出黎,點著香氛機,之後叫我除衫先,我除既時候見到佢都自己除衫,阿屌,真係好撚正,佢仲有少少怕醜feel。之後就一齊入浴室。

佢先較水再比我試試溫度,好細心,之後先用水洗淨成個浴室,叫我坐係度,佢就開始跪係度用soap幫我慢慢洗,頂,未開始已經敬禮,佢慢慢由頭同你洗落去,去度細佬,佢慢慢按摩,見到我起晒,仲係度偷笑,之後幫我沖洗,你以為就咁就沖完。

佢叫我企起身,我以為要行出去等佢,點知,佢坐係度,叫我幫佢洗,頂呀,我真係未試過,之後慢慢幫佢沖,用手慢慢洗,後生一掂皮膚真係無得呃,真係唔係咁好意思咁幫佢洗兩點,佢好enjoy同埋發出少少呻吟聲,就之後慢慢幫佢洗,由於佢咁既狀態我好驚會走火,加上我想多啲時間試下咩係日式按摩,所以都好快洗完。

(稍後再更新)

lycheepen 發表於 2023-6-27 21:25:07

內容精彩,已加分。
貴plan幾錢?

wsglz123 發表於 2023-6-28 08:07:54

剛剛忙完,打埋個結尾先。

沖完涼,囡囡叫我訓係張床度比佢按,佢真好細心咁係我上面用力按,同係香港按摩唔同,我都唔知正宗既日本按摩係點,佢就比少少力按落黎,推晒全身,感覺唔會好似係香港按摩咁大力同埋推到d根位好痛。感覺開頭似係咩呢,就係我地平時講摸下你咁,不過有功夫真係無得呃,因為第二朝真係有好似之前一晚比大師父按完個種累同埋酸痛咁。不過值得一提,佢按每一個位都會好慢好柔,同埋你會感覺佢好細心,特別係按腳既時侯。***感覺最爽係,因為大家都係玉帛相見,佢坐上黎按既時候你會感覺佢妹妹係你背同埋patpat上面游走,你都咪話唔爽。

按按下,就開始按小弟弟附近位置,亦開始有意無意有呼吸聲,呢鋪真係無得輸,單係佢係日本年輕妹妹既感覺已經無得輸,比起平時個種感覺爽好多,小弟已經比佢攪到頂住頂住,佢示意我轉身,一轉個下佢坐係床尾,大家對尾,佢個種怕醜感覺呢,佢見到我敬晒禮咁,突然好呆然用日本講類似"已經起晒喇',之後就慢慢玩弄小弟,突然,佢示意同我調轉叫我服侍佢,我咁我當然唔客氣慢慢玩啦,佢個享受表情再加埋叫聲真係同睇小電影一樣架,之後轉番位,佢就用不同部位係咁磨,其間仲會訓上黎停左手抱住你同你對望,再錫下咁,最後當然係你身邊,你好快順利起空。之後佢都訓左係隔離一陣,清潔,再沖涼,最後走人。

佢係執緊野既期間,大家不停用translate既程式溝通有講有笑,真係幾開心架。佢話佢自己做左一年,第一次做香港客,有唔少外國客,仲講少少日式按摩既特式,雖然講完我都唔明。

總括黎講今次經歷就係咁。

係度想分享少少經歷比大家,希望師兄們有機會都試下,真係幾正,係一定比香港貴,不過我個人就覺得值回票價喇。
如果有興趣,記得事前可以做下功課,唔駛課金上網都可以搵到d料。
睇下自己想玩d咩,小弟今次玩得都比較保守,因為畢竟係第一次。
係度提一提,我過程中聯絡過三間,佢地都有網站同埋招呼外國人,回應亦都可以既。
雖然都係上門外送,不過點都係出面酒店會好d,因為日本好多時間房都好細,同埋如果同家人朋友都去唔方便。所以問既時候睇下佢地會唔會幫手安排埋酒店。
客服會好詳細講解咩plan有咩做得有咩唔做得,要專重囡囡呢。

希望以上資料幫到大家。

有時間再講,因為呢個trip我試過另一種按摩,下回再開post講。

wsglz123 發表於 2023-6-28 08:09:59

lycheepen 發表於 2023-6-27 21:25
內容精彩,已加分。
貴plan幾錢?

間間唔同,你預貴400-500左右

usbman 發表於 2023-6-29 18:08:23

遲d去日本希望有機會試o下:lol

ykw111200 發表於 2023-7-2 02:08:40

精彩 求更新

Keung193 發表於 2023-7-9 09:18:14

非常之精彩。快啲去試吓先。
頁: [1] 2
查看完整版本: 分享日本電約體驗