我諗.我鐘意左你 發表於 2022-3-20 13:14:08

佐敦福樂搵食專區 (附福樂各囡囡報告)

為方便各位師兄係福樂搵食,所以集合各囡囡的報告係到

15樓
芯芯(15樓個o個) (By Achilles師兄)
Helen (By寛油仔師兄)
Yumi (By dawning師兄)
佳琳 (by dawning師兄)佳琳 (by 寛油仔師兄) 佳琳 (by陸號施)
水仙 (by dawning)
潼潼(by含得撚橡皮糖)

14樓
Macy (By Sickman)
Lily (By dawning師兄) Lily (by Lakgor師兄)

11樓
阿C (By dawning師兄)

10樓
晶晶 (by淫賊是我)

9樓
Cindy (By dawning師兄)

8樓
無囡囡名(門口寫local) (by 小那星)

7樓
桐桐 (Soapland)
Maggie (Amiar)

6樓
Amy (By寛油仔師兄) Amy (by goldfish)
雞扒妹 (by goldfish)
靜宜Candy (by goldfish)
Gigi (曼聯迷)

5樓
苗苗 (by7個字剛好夠數)
Judy (By dawning師兄)
金輪Gigi (By dawning師兄)
陀地Yellow (by無名英雄師兄)

4樓
小雪 (by land)
YY (by Chengal)

3樓
芯芯 (By wawawa168師兄)芯芯 (by 寛油仔師兄)
Kit (By dawning師兄)
琪琪 (by 寛油仔師兄)

因為都花左唔少時間整理,師兄覺得方便,幫到大家搵食嘅話,麻煩加分支持一下。

雨中粗野的採購 發表於 2022-3-20 16:58:48

支持師兄實用報告

mmfun 發表於 2022-3-20 17:08:45

用心歸納報告
加分支持

hermann 發表於 2022-3-20 17:32:16

歸納有助搵囡, 功德無量

qqq 發表於 2022-3-20 21:40:26

支持師兄

aaooohk 發表於 2022-3-20 21:46:22

支持,
好計
以前有人整過地區:lol

我諗.我鐘意左你 發表於 2022-3-20 22:16:36

aaooohk 發表於 2022-3-20 21:46
支持,
好計
以前有人整過地區

師兄支持的話,就麻煩加分支持一下啦

aaooohk 發表於 2022-3-20 22:30:38

加分 ed:lol:lol

寬油仔 發表於 2022-3-20 22:35:21

師兄秉承狗仔兄精神 值得加分

tpq114 發表於 2022-3-21 00:17:55

謝謝師兄
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 佐敦福樂搵食專區 (附福樂各囡囡報告)