Newstart 發表於 2022-3-19 22:17:01

深水埗樓上骨分享區

後生靚女樓上骨大部份都停工,想按摩唯有找年紀大些的試試。
先選擇在深水埗有開工的都有不少,如下面的所列出的15位,不知道有冇師兄試過呢?有的話可以分享下,邊個可以一試,因為冇時間去逐個試,所以有得篩選下就最好,首先多謝大家先!

長沙灣道129號一樓A室(阿艷)

長沙灣道191號 (kamy)

鴨寮街210號二樓D (MiMi)

鴨寮街235號
一樓B6 (洋洋)
一樓2室(紫桐)
一樓3室(溶溶)

蘭芳華厦11/F,B2 (Ada)

元州街12號二樓K3 (Annie)

元州街惠珍樓三樓D (詩詩)

福榮街2號D,2樓2室 (May 姐)

大南街269號二樓D (阿娟)

大南街287 號(Amy)

福華街159號
電約 (Anna)
電約 (May)

南昌街176號
電約 (柔美)

除了以上15位之外,如有好介紹都可以分享出來給大家!多謝各位!

chui1992 發表於 2022-3-19 22:24:54

唔好意思師兄 想問吓呢15個有冇邊個揼骨特別好?

Newstart 發表於 2022-3-19 22:32:26

chui1992 發表於 2022-3-19 22:24
唔好意思師兄 想問吓呢15個有冇邊個揼骨特別好?

我都想知道,睇下有冇師兄試過分享一下,
可能有按得好也有DM的

Appdroid 發表於 2022-3-19 22:35:00

我都想問下師兄 深水埗真係有後生靚女 usb?

早排試左長安忌廉 手骨唔錯 但真係多野講 同唔算後生

過程中仲同佢講左新4台開返:lol

深水埗扛麥郎 發表於 2022-3-19 22:42:20

電約Jenny有冇師兄試過?

Newstart 發表於 2022-3-19 22:55:27

Appdroid 發表於 2022-3-19 22:35
我都想問下師兄 深水埗真係有後生靚女 usb?

早排試左長安忌廉 手骨唔錯 但真係多野講 同唔算後生

師兄,我所說的後生靚女不一定在深水埗,在每區都有機會,只是近期疫情,好多都休息,所以唯有選年長些,首先選擇深水埗,因為開工人數多些而矣!

jolisandy 發表於 2022-3-20 00:32:48

深水埗扛麥郎 發表於 2022-3-19 22:42

試過電約Jenny,應該都超過1年前,p1不過不失,p2都落力,高清nuru訓身演繹,視覺效果唔錯。印象中唔係後生女,但睇到個樣你都會入房果隻。可惜唔就腳同埋加左價,所以冇翻食。

dawning 發表於 2022-3-20 08:31:22

你不如講下有甚麼要求
家用多少

dick5833 發表於 2022-3-20 09:43:16

去试下電约鑽石糖喇,P1,P2都唔錯唔會跌錢

dick5833 發表於 2022-3-20 09:43:54

深水埗扛麥郎 發表於 2022-3-19 22:42

一試無妨
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 深水埗樓上骨分享區