cccwong 發表於 2023-4-4 09:21:20

SPK 錦榮街足仔

呢間去過4次,入就入過3次,因為得番老闆娘,無女揀,
所以應該都唔會再去。

第1次 技C後生葉璇咁嘅樣,按佢就真係唔識按嫁喇,但吸手C波。因為相頭真係幾好,所以part3,無含,淨屌落樓700。

第2次 同第1次差2日,個後生葉璇唔係度,所以揀左第2個。波大過D,一入房直接問我part唔part3。因為本人其實唔太好開大,加上相頭一般,波亦似假,所以就揀左淨含。佢按左幾下背就直接毒龍....鑽左應該有十幾廿分鐘,真係好正。轉身深喉,屌口咁口爆,落樓700。

第3次 本身諗住搵番第2次個技C,但老闆話已炒曬D師傅....得番佢一個。咁因為入左去,我都唔會直接走嘅....所以就唯有試埋老闆。按2班,係無鬆到嘅,解甲波墮,後生時應該係大波靚女黎,但e家就墮加縮。口技不錯,最後落樓600。

第4次 係門口就問有咩技C,因為都係得老闆一個,所以無入。

公海沖身,地方夠大,乾淨又夠光猛。但因為無技C揀,所以應該不會再去。

bkklover 發表於 2023-4-4 13:56:40

老闆都食埋,好野

9個頭 發表於 2023-4-6 12:37:04

有無tips喺邊

thomastt 發表於 2023-4-6 17:34:41

全間鋪試晒 厲害

wq212121 發表於 2023-4-7 23:13:34

技C後生:victory:

cccwong 發表於 2023-4-13 11:35:41

9個頭 發表於 2023-4-6 12:37
有無tips喺邊

個招牌係正肥仔銘上面,
同一條街另一邊藍色招牌果間我都試過2個師傅,有機會再出報告。

9個頭 發表於 2023-4-14 14:27:22

咁我知邊間, 好似叫紅x。right? 不過就無預過你講啲囡囡/服務, 不過係有個幾大波,少少中超咁,

9個頭 發表於 2023-4-14 14:29:42

等你分享藍色招牌嗰間,我都去過一兩次, 解甲要我加錢我就好耐都無去

dick5833 發表於 2023-4-14 15:08:18

幾驚師兄話第四次入到去連老板都食埋
加分俾好少有出報告地區既你

cccwong 發表於 2023-4-16 12:57:26

9個頭 發表於 2023-4-14 14:27
咁我知邊間, 好似叫紅x。right? 不過就無預過你講啲囡囡/服務, 不過係有個幾大波,少少中超咁, ...

係呀,你講果個應該就係我講果個。
不過應該都無做喇……
頁: [1] 2
查看完整版本: SPK 錦榮街足仔