mqready 發表於 2023-3-14 19:00:19

台灣外送茶食得好偏 (約分享, 非廣告)

一直都無外國區, 原來要放喺度. 我又分享下,希望將來有外國區.

隨住台灣通關, 最近過了台北處理點事情. 夜欄人靜尻痕痕, 本身諗住去林森北舒壓會館. 但實在太耐無去, 唔熟架步又要上人地頭, 唔敢亂試. 網上誤打誤撞加左個外送茶Agent, 唔知佢堅定流, 問下佢最平有乜選擇 (都要NT4000....). Send 左一張相黎又假相又老, 再問佢有無.
Agent 話: "有個後生 20 歲左右但你應該啱.."
我話: "點解呀"
Agent: "佢有點肉肉的"
見到相都幾可愛, 又欲火攻心決定見面先, 最多俾返車錢彈鐘.

過左三十分鐘, 酒店前台打黎話有訪客到. 上到黎開門, 明白Agent 講咩. 佢絕對唔係 "肉肉的" 咁簡單:o. 身高17x, 估計有8x kg, 大山婆咁. 但出奇嘅係, 佢個樣又非常咁標緻. 眼大大, 面有肉地但面型本身面尖尖, 染左一頭金髮, 本身一定係個美人胚子.我無彈佢鐘佢都有啲喜出望外.

之後佢主動除衫沖涼. 肚腩肥到有兩節;P 但同時一對E 級大奶又白滑, 乳頭又粉嫰, 我愛不惜手從後攬住係咁揸..但條腰真係攬唔晒;P 囡囡亦細心沖洗乾淨細佬, 之後上床. 望住囡囡標緻嘅樣貎, 忍唔住同佢車左陣, 幫佢捽下有出真水..然後佢主動落去環吹...溫暖嘅咀唇包圍住細佬吞吐, 對奶一路磨住大脾,差啲頂唔順. 然後上套女上坐上黎, 好彩仲頂得住. 佢一路un 個肚同對波一路搖, 我捉住佢肚腩然後大家爆笑. 跟住到佢訓底. 囡囡雙手掹住大脾盡量做到大M 字腳, 都迎接我嘅衝擊.. 屌肥妹有個好處係可以下下出盡力鋤 屌到啪啪聲咁...佢都受得住.

完事之後大家傾左陣計. 原來囡囡本身讀時裝設計同化妝, 唔怪得打扮咁靚. 不過囡囡貪食又唔做運動所以肥到咁. 過多陣一齊沖涼送囡囡走了.

就係咁一次奇妙又奇異嘅外送茶完成.希望唔會太重口味:D:D

dick5833 發表於 2023-3-17 13:32:10

最後玩咗幾多錢呢
師兄有冇留agent聯絡方法呢
下個月會去台北 多謝師兄分享已加分

大波庭 發表於 2023-3-19 04:36:38

有點肉肉的點知差咁遠冇彈都好好人:lol
要搵好少少既相信都要8000twd起跳

mqready 發表於 2023-3-20 00:25:38

dick5833 發表於 2023-3-17 13:32
最後玩咗幾多錢呢
師兄有冇留agent聯絡方法呢
下個月會去台北 多謝師兄分享已加分 ...

就係4千,開波前俾
不過聯絡方法唔介紹了 上網隨便都搵到的

mqready 發表於 2023-3-20 00:26:45

大波庭 發表於 2023-3-19 04:36
有點肉肉的點知差咁遠冇彈都好好人
要搵好少少既相信都要8000twd起跳

未食過呢種身型當試下,同埋樣真係唔差
8千唔捨得食了

Sickman 發表於 2023-4-17 19:37:42

多謝分享,不過老老實實,要玩唔好響台灣玩,唔抵玩之餘又要驚俾人拉

setthyfree 發表於 2023-6-4 14:41:54

怎麼可以錯過 後生 20看上去那么单纯啊

ming2886 發表於 2023-9-18 12:06:33

講真,要8000真唔捨得

jrw3X3GrHgGX 發表於 2023-10-19 13:57:18

最近要到台北出差有舉薦嘅啊
頁: [1]
查看完整版本: 台灣外送茶食得好偏 (約分享, 非廣告)