Ben1226 發表於 2023-1-15 21:18:41

皇X足浴 小S(有廣告相)

TG:VXX學生妹(觀塘)
店舖:皇X足浴 (官塘)
囡囡:小S
相頭:9.0/10 TG介紹話19歲,睇都似廿頭,樣係幾靚,網紅樣
身材:9.5/10 走肥廋底,165cm,C波
粉紅細Lin頭,手感好正好堅挺,好似有少少硬,但再揸下又好似冇
服務:9.5/10 態度好好,服務都幾好,不過唔知係咪夜晚11點幾,囡囡冇乜笑容

地方都幾舊下,但個廳都幾大,擺左幾張桑拿休息室果啲大大張既櫈喺度,啲囡囡就坐晒喺度,都有5-6個,一望最靚果個就係小S, 當然揀最靚果個啦,之後入房大家各自解甲,囡囡再幫沖涼,沖完自己抹身。有一次性毛巾同一次性床紙,呢樣抵贊!
P1:幫你摸下揼下,冇期望就冇失望。
P2:按左一陣反身過來摸下你 Lin同袋底挑逗下,慢慢望住你錫下你Lin 又比你錫下佢Lin,之前講左環吹要加錢,咁靚女當然要環啦,吹功都唔錯,幾落力。
P3:女上開波,周感都可以,全程都配合冇咩黑面,可惜返左成日工好攰,冇乜狀態,最後叫囡囡手打。
PS:囡囡冇車冇69,普通話台
家用:1000+200

感受,TG話個別2-3個1000,其他都係600,咁600果啲望落都唔算差,性價比會高啲,但第一次上去見到個靚既當然試個靚架啦。喺房果時聽到隔離傾緊價錢,應該個個囡囡都有增值服務,好似有幾個寫明可以中出,不過唔知幾錢嘞。

唔知拎佢頻道張相出報告算唔算盜圖呢......

9個頭 發表於 2023-1-17 16:07:39

600 都叫合理

9個頭 發表於 2023-1-17 16:08:09

我自己既話就唔會試1000

paked 發表於 2023-1-17 20:27:13

中出咁勇? 多謝分享

thomas1030 發表於 2023-1-18 10:55:35

係咪7日鮮女?中出果d相頭o唔ok?

Ben1226 發表於 2023-1-18 16:01:57

thomas1030 發表於 2023-1-18 10:55
係咪7日鮮女?中出果d相頭o唔ok?
應該唔係7日,因為囡囡話新年佢都照開工,中出係邊幾個我唔知,不過見到坐喺度果啲都係廿幾

hqi 發表於 2023-1-18 19:21:06

睇相好似幾正

小鋼砲 發表於 2023-1-19 08:58:56

而家D馬欖真係高消費:L

BigZzz 發表於 2023-1-19 11:47:53

多謝分享

bigtitslover 發表於 2023-1-27 12:43:08

睇左TG相 可惜無一個真係叫做大波 算數了 多謝SHARE
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 皇X足浴 小S(有廣告相)