Friday 發表於 2022-11-17 16:20:02

五寶最新情況

大家好!見到 Newstart 師兄開左「福樂最新情況」同「金橋最新情況」兩大標題,等我都開返個「五寶最新情況」同各位師兄討論下,因為小弟呢期都係晌五寶搵食多,其中一個原因當然係大紅人小月啦!;P

當然大家亦都可以分享同交流一下以下幾個課題:

- 2樓紅人小月
- 5A1 神秘 Cap 帽靚女
- 5D 神秘巷 (C for Coffee, 已退役 D 室 低調 Kiki 等)
- N 個嘉嘉 (2樓, 5樓, 當然唔少得 9樓 空中飛人 啦~)
- DM 茜茜 (係咪已經改左名?)

多多指教 :handshake

sixnine 發表於 2022-11-17 16:38:38

N個++ 有其他師兄提過 可以多人參戰 唔知會唔會有師兄分享分享

sixnine 發表於 2022-11-17 16:44:46

另外響應 星期五師兄 小弟返食9+多次 主要係服務足同好 至於價錢 個人認為的確偏高 以五寶嚟講

Friday 發表於 2022-11-17 16:49:41

sixnine 發表於 2022-11-17 16:38
N個++ 有其他師兄提過 可以多人參戰 唔知會唔會有師兄分享分享

我都想聽下 4P 5P 既實況? :lol
起雙飛 3P 就聽得多 ;P

faifaifaiycf 發表於 2022-11-17 16:49:50

試過三樓Amy,揼骨推油,都幾好,果時有全套,宜家好似冇,600 ,

faifaifaiycf 發表於 2022-11-17 16:51:12

二樓貝貝,推油全套,600,個人感覺麻麻,揼得不太舒適

Friday 發表於 2022-11-17 16:51:28

sixnine 發表於 2022-11-17 16:44
另外響應 星期五師兄 小弟返食9+多次 主要係服務足同好 至於價錢 個人認為的確偏高 以五寶嚟講 ...

師兄,多謝支持 :handshake

平時我好少玩 P3, 但見到大家同 9+ 玩得咁開心,真係有點心動 :$

Friday 發表於 2022-11-17 16:52:55

faifaifaiycf 發表於 2022-11-17 16:51
二樓貝貝,推油全套,600,個人感覺麻麻,揼得不太舒適

呢個價錢,五寶係咪有其他更好選擇?

Friday 發表於 2022-11-17 16:54:09

faifaifaiycf 發表於 2022-11-17 16:49
試過三樓Amy,揼骨推油,都幾好,果時有全套,宜家好似冇,600 ,

我都試過 Amy , 除左對波係大之外 , 其他都真係好普通。

夫瘋玩乳 發表於 2022-11-17 16:59:36

五寶 試過辣椒仔 五樓加加,菲菲, 同埋大s, P1同埋P2大S都好好 ,唯獨一樣唔好就係唔畀掂Lin頭
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 五寶最新情況