風子 發表於 2022-9-21 01:20:06

教學篇 - 各種場所不同玩法及簡介

前言
有見及不少版友都有問類似既問題 :
「指壓咩黎?」「神秘房點玩?」
見有時間, 一次過整理哂各種場所既玩法
方便各版友搵食
都希望新四越黎越熱鬧, 回復返昔日一樣
(小弟不才, 如資訊有錯漏, 煩請各版友指正)

PS : 文比較長, 大家睇返自己需要果part即可

一樓一
最多版友熟悉既玩法之一
囡囡們租一個劏房單位, 直接提供性服務
(個別亦會有d場所係一個大老闆經營, 囡囡需要拆返帳比公司)
因通常會集中於某一堆大廈, 好多客人會直接樓上樓下去不同單位按鐘
揀選心儀囡囡, 即俗稱「洗樓」

服務內容通常包含 :
事前事後陪沖涼
吹蕭 (帶套吹係標配, 個別有d囡囡會提供環保吹, 差在需唔需要另加錢)
做一次
服務時長通常30分鐘至60分鐘, 價錢由4百左右至接近1千不等
因不同囡囡而異
個別可以另收費提供按摩/制服/絲襪等其他服務

樓上骨
最多版友熟悉既玩法之二
又叫「usb」
規格, 場地同一樓一差唔多
但囡囡服務以按摩為主
大部份不提供性服務
只會於按摩後用手為客人出火
亦有部份囡囡會提供埋body massage/吹蕭/做愛/nuru等服務
但不屬標配
另, 同一樓一唔同, 通常唔會陪沖涼, 囡囡亦不一定會除衫

同樓上骨有關既術語 :
P1 = 按摩
P2 = 出火 (另part包含純打飛機/body massage/吹蕭/nuru)
P3 = 做愛
BM = body massage
解上甲 = 除上身既衫
全高清 = 除哂
捽碟/打井 = 外圍摸囡囡下路/指插

指壓
一個場所入面有幾個至十幾個囡囡駐場
為客人提供性服務
可以walk in
亦可以預約
walk in既話
鐘房會帶不同囡囡比你睇, 如果真係唔岩心水可彈鐘, 直至合意為止
重要!重要!重要! 指壓囡囡年齡層普遍比較大, 40或以上係常見
30左右已經叫做後生
如果一心搵年輕貌美既, 唔係完全冇, 但最好先做好哂功課先上去, 以免失望而回又阻人做生意

服務內容標配 :
45至50分鐘內, 做愛一次或無限次(唔同場唔同囡囡會有分別)
事前事後陪沖涼
大部份囡囡於陪沖期間會提供BM及水中蕭
環保吹
另有一樣唔算完全標配, 但好多囡囡會做既>>> 毒龍
個別有幾個場會主打可無套中出, 甚至後花園 (當然, 要有心理準備一定年紀唔會細得去邊)
當中亦會有部份唔係主打無套中出既場入面, 會有囡囡私下提供呢項服務, 即「暗環」

價錢通常係$4xx一part
好多場會做早場特價, $3xx左右

如果要玩服務,價錢又唔貴既,指壓會係一個好選擇

SPA
比較上述場所高消費既地方
當然, 囡囡年齡層普遍都比較低
甚至有時會有20歲前後既幼幼出沒
場所環境亦會比其他好
服務時長通常60分鐘起
價錢由$700至$1500不等, 視乎地區同埋服務內容

不過建議玩得spa既話
都係去返尖沙咀或港島區會好d
太子,旺角,深水埗果d
好多都係掛spa為名, 打怪獸為實
分分鐘上到去比成千蚊, 服務對象係個大媽黎

服務標配 :
按摩 (同樓上骨唔同, 通常預都係摸下骨增進下感情咁)
BM+出火
大部份會提供nuru

至於會唔會有陪沖, 吹蕭, 口爆, 做愛, 69等等等
就每個場或者每個囡囡都唔同
建議最好睇相關TG群/新四報告做好功課
然後先按自己心水選擇

神秘房
通常會係TG/wechat宣傳
地址多數係舊式住宅既單位
入面再劏幾間房出黎做服務
因為隱蔽性高, 相對行上行落冇咁尷尬 (唔駛同人講你去買羽毛球拍;P)
不過, 大部份房內環境會比較老舊而且細

一個場通常會有一兩個至幾個囡囡駐場
標配服務 :
事前事後陪沖涼
按摩 (唔係一定, 但多數都有, 而且好多都按得唔錯)
吹蕭
做愛一次

價錢多數$600 / 60分鐘起
唔同服務另外加錢 (例如環保吹, 69)
overall預$600 - $1000左右

整體黎講
神秘房可以話係結合左樓上骨/一樓一/spa既混合體
有按摩有做愛, 價錢介乎幾者之間
性價比算係唔錯

唯一係因為未通關
而家好多神房都以3x以上中女為主打
後生女唔係冇, 但相對真係少左好多
唔似以前成日會有正野

K壓 / 夜總會
呢兩個既界線比較模糊, 擺埋一齊講
嚴格黎講K壓, 以我個人認知係金x城果種玩法
即係, 上到去係一間K房, 但唔會有K比你唱或者有人同你猜枚
而係媽咪帶女比你睇, 睇岩就上房搞野

不過而家好多旺角或者佐敦夜總會都會標名係K壓
但實際內容其實等同平價版本夜總會
呢d場玩法通常會固定無論上房定唔上房都好
每個囡囡每個鐘會固定收幾百蚊(幾多百又係個個場唔同)
酒水/房錢另計
你可以睇岩就直接上房搞野又得, 淨唱k飲酒又可以, 吹一兩個鐘淫k培養下感情先上房又得

無論以上邊種玩法都好
服務內容通常都會包 :
陪沖涼
環保吹
做一次

呢d場同貴價版本夜總會實際分別係 :
囡囡年紀以30或以上為主
9成9囡入得房, 多數都任摸任魚肉, 同埋可上房
環吹係標配
冇其他夜總會咁多額外駛費

後記

本身打算講埋桑拿同足浴
不過呢兩種場我個人唔太鍾意
加上懶
版友有需要先自己問我;P
希望幫到大家

sixnine 發表於 2022-9-21 02:42:37

感謝師兄詳盡解釋!淨係打咁多字 都值得尊敬

regitxela 發表於 2022-9-21 02:56:49

打咁多字 ..辛苦哂

加分支持一下

mmm 發表於 2022-9-21 04:11:49

請受小弟一拜,簡直係尋歡字典

電子寶貝 發表於 2022-9-21 04:23:59

近期佳作,多謝師兄

小鋼砲 發表於 2022-9-21 08:59:35

謝謝師兄的詳盡資訊分享,對小弟畢生受用,小弟未試過神袐房,請問可否分享一下TG同Wechat找尋方法?萬分感謝!

fan514 發表於 2022-9-21 10:31:51

多謝師兄文章,又學到野了~

Sickman 發表於 2022-9-21 10:43:27

超正超精彩內容,加分支持

風子 發表於 2022-9-21 13:26:10

小鋼砲 發表於 2022-9-21 08:59
謝謝師兄的詳盡資訊分享,對小弟畢生受用,小弟未試過神袐房,請問可否分享一下TG同Wechat找尋方法?萬分感 ...

隔離台廣告
旺角區或尖沙咀區有啲電約女
聯絡資訊係留tg既
就9成係神秘房

dick5833 發表於 2022-9-21 13:28:05

淨係打咁多字都要值得加分啦
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 教學篇 - 各種場所不同玩法及簡介