Hihihahaa 發表於 2022-9-1 14:50:34

CSW SSP 幾間簡短報告

有啲係跟食,有自己試的,略略講講

CSW 四塊葉
肯定係之前係對面247摺埋左既另一間,事頭婆係同一人,三尾正常樣有啲波路咁,另外上去見到之前青山道276中哂伏既花花,唔想跌錢既自己執生。
講番先,老闆娘識揼,大力穴位都算準,但死都唔認有開過同類場,佢冇part 3,要既可以搵其他人,同場得花花當然冇試,1 part 400

CSW 青山249
呢間體驗極差,囡囡叫豆豆,身材相頭年齡都唔錯,揼就正正常常但問題在唔足鐘同成日想偷雞。Part 3 2000,有人肯就好笑。事緣揼到中途有客要搵佢淨出火問我得唔得,諗住快快手手起埋機算數,搞左冇耐又要出去,番番黎再完成同場另一個技師就大大聲問做乜仲未得?未足鐘放咩人呢?小弟由頭到尾都冇講過話放人,最尾話下次補番俾你可唔可以出去招呼人,嗰下真心扯火黑面,問佢你同事咩意思?先死死地氣沙冧,仲好意思話你大男人黎唔係咁就嬲掛?最尾走亦係唔足鐘唔見左3個字,但錢就一毫紙都冇收少,好似5舊。

SSP 樂足健
呢間問題在於公海,一個沖涼房唔夠用兼衛生一般般,技師叫阿麗,有啲波路自動除上甲,lin色幾好,但唔肯除口罩(係一秒都唔得),大約4頭至中,用手指按好差衰過美容骨,手肘就叫可以
同場有後生同大波波技師,不過前者脾氣麻麻,望兩眼都啤到你實一實,埋單 1 part 320,幾平,有機會想試樂樂。

angelbaby 發表於 2022-9-1 16:04:35

Part 3 2000?當正自己係HG

9個頭 發表於 2022-9-1 16:55:38

2000玩到4次

黑夜小鋼炮 發表於 2022-9-2 16:11:03

開得2000 都係唔想p3..

HappyLife 發表於 2022-9-16 17:39:07

請問老闆娘年紀有多大?

scottchang18 發表於 2022-9-17 12:42:44

照字面理解,3間都係DM場。不過長沙灣/深水埗個頭真係超多足仔,睇嚟一日未開關仍然大有市場,先搞到呢啲劣質場依然大量充斥。

9個頭 發表於 2022-9-17 21:44:46

第三間去過都ok

快槍手 發表於 2023-4-17 13:09:18

四塊葉老闆娘係咪叫青青?

wan 發表於 2023-4-24 19:25:52

真是垃圾場, 避之則吉

rf00628 發表於 2023-5-7 18:58:01

直接黑名單
頁: [1] 2
查看完整版本: CSW SSP 幾間簡短報告